Bu nasıl bir keyif nasıl bir eğlence anlayışıdır. O patlak egzozlarınız paramparça olsun e mi!
Gece gece küfürbaz olduk iyi mi
Gece gece küfürbaz olduk iyi mi
Ben de bazen rahatsız oluyorum. En çok türünü anlamadığım CG motorları dip basık yapıp, çata pata ses çıkartan kekolar sinirimi bozuyorlar. Hiç rahatsız olmadığım bana huzur veren motorlar eski Peugeot mobiletleri ve Jawa motorları.

En sevdiğim Jawa motor sesi. İzle, kulaklarının pasını silsin.
https://youtu.be/5tJmwsCwbSI?feature=shared Peugeot mobilet sesi dinlemek istersen link açılmıyorsa Youtube'dan Peugeot mobilet sesini arat izle. Çok seviyorum.
Normalde küfür etmem ama her duyduğumda aklıma gelen bütün ağır küfürleri ettiğim ses.
Ki muhtemelen herkes aynı kafada. Bu kadar küfür yemeyi mi seviyorlar acaba diyorum 😂😂😂
Çok güzel muhteşem bir his işte böyle berbat hâle getirilebilir. Motorla ana caddeye çıkmaları gerektiğini biliyorlar ara sokaklarda sefa sürüyorlar. Biz de çok şikayetçiyiz ve her seferinde na'pacağımızı bilemiyoruz cidden.. Motor sesi, arabada açılan müzik sesleri, bir de sokak düğünü sesleri cidden dayanılmaz.
Ya herkesin zevk anlayışı farklı, değil mi? 🙂 Patlak egzoz sesleri bazılarına göre "adrenalin", bazılarına göre ise "rahatsız edici" olabilir. Senin gibi bu sesten rahatsız olan bir sürü insan var, merak etme. Herkesin huzurlu bir gece geçirme hakkı var sonuçta. Umarım bu tür sesler daha az rastlanır hâle gelir ve sen de gece rahatça uyuyabilirsin. ✌️
Bu arada, ben ileride Mini Cooper'ımla sadece müziğimi açıp keyif sürerim, egzoz seslerini ise hiç sevmem! 🚗🎶
Cevap
32Cevap
Ben motorcu oldugum halde rahatsız oluyorum. Bu fakir tesellisi. Normalde motorun sesi güzeldir. Ancak o motorlar çok pahalı oldugundan egzoz takıp o sesi almak istiyorlar işte fakir tesellisi
https://youtu.be/AkmK-JG9hKM?si=bhy6hDqJXoLQ5mBnKültürsüzlüğün, cehaletin, gösteriş budalalığının imzası bence
Yoo bi sen rahatsız olsaydın yasak olmazdı :D bir çok insan rahatsız olmuş ki yasaklar koyulmuş :D
Yaz günü camlar da açıkken aşırı rahatsız ediyor gerçekten. Trafikte çevirince motoru komple almaları lazım.
Geçmiş olsun. Egzozda özellikle delik açılıyor. Genelde Kuba Cg, Kuba Çıta tarzı motorlarda yapılıyor. Ben de hiç sevmem..
Bir tarafınıza girsin diyorum abartı egzoz kullanan insan müsveddelerine
Ay ben daha bile açık söylüyorum😂😂
İhiihhihi🤭🤭
Hepsinin değil ya. Şu mobiletleri bağırtıyorlar ya. Ona deli oluyorum bak
Bunlarda ana bacı sevgisi yok ki. Anneleri zerre kadar eğitim verememiş
Rahatsız olmam aşırı ses çıkaranlar varsa olabilir
gereksiz sesleri var aşırı rahatsız oluyorum özellikle choperlerın sesi
Motorların tamamından rahatsız oluyorum. Trafikte birine bir gün çok pis dalacağım.
Çok sinir bozucu cidden de bir gün sırf bu yüzden bir tane genç bir kardeşimizin kalbini kırdım.
Egzos sesi olmayan motorlardan da rahatsız oluyoruz biz, her yerdeler magandalar
Bende rahatsız oluyorum. Motosiklet sevdiğim halde. Sessiz motor tercih ediyorum bu yüzden.
tam böyle bişey anlatıyorsun yanından geçiyorlar ya sinir oluyorum
Dışında olunca bende rahatsız oluyorum 😂
🔪
O normal
Koyduk efenim
Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı
Neyin reklamı oluyor tam olarak
Dikkat çekmek sadece
Neyse sakinim
Tam geçerken iki el sıktım bidaha geçmediler
Yapmak istediğim 🔫
Benim mahalle müsait 😀
Yo gayette zevkli
Gecenin bu saatinde insanın yüreğini ağzına getirecek seviyede gürültü yapmak?
mahalle arasında yapıyorsa sana hak veririm ama diğer türlüyse sorun görmüyorum
Tabiki mahalle arasında yatağımdan sıçradım sese
çık bi kova suyu dök bak nasıl onlarıda ayıltıyorsun ahajsj
Asla yapamam ama aklımdan su geçmedi motor yağı dökmek geçti🤭
bi noluyo lan diyip irkilseler yeter
🤷♀️
Bende çok küfür ediyorum anasını sevmeyenlere , hiç sevmiyorlar
Erkekler hoşlandığımızı düşünse de evet çoğu kişi rahatsız oluyor
Nefret ediyorum birde son ses müzik açıp gezen krolara
Bende rahatsız oluyorum
Nefffret ediyorum nefffreettt
Rahatsız olunmayacak gibi değil. Haklısın.
Bir sen bir ben bir de trafik şube
Yok bende rahatsız oluyorum ondan
Küfür etme boş ver
🤭
Affeeim
Gösteriş merakı
Neyin? En çok ses çıkaran en iyisi mi oluyor
Cehaleti anlamaya çalışma
Yok artık kimleri görüyorum😍
Ay bendeeee😍😍😍
Apaci işi ise evet
Yasaklanması lazım o boş beleş motorların