Kesinlikle renk ve jantlar diyorum.. :D Peki senin için bir arabayı havalı kılan detaylar neler?
2 ay
Kesinlikle renk ve jantlar diyorum.. :D Peki senin için bir arabayı havalı kılan detaylar neler?
Cevap
30Cevap
Tasarımı Farları stopları çok etkiliyor Özellikle Örneğin Opel Vectra C şu an bile çok havalı dikka çekici etkileyici düşün 2003 senesinin teknoloji arabası
Aerodinamik yapısı çok ilgimi çekiyor. Motor ve aktarım organlarıda öyle. Enli olması, sesi, rengi, üretldiği malzeme, far ve stopları.
En çok ta kullanıcısı ile ne kadar bütünleştiği. Lamborghini hastasıyım, ruhumla tam uyumlu araba.
Renk ve jant çok önemli evet ama özellikle arabanın asil duruşuda çok önemli örneğin mercedeslere bakarsak ozellikle E serisi çok asil bide siyah renk oldu mu silah gibi araba sana
Göze hitap etmesi rengi jantı gibi gibi ve birde motor sesi
son model bir arabaysa özellikle belli başlı markalar onlar için özel bişi yapmana gerek yok 😂
Rengi dikkat çeker, markası baktırır, konforu oturtur, egsoz sesi bastırır
Klimasinin performansi araban istedigin kadar cincik gibi olsun ama klimasi iyi soğutmuyorsa totona kadar terlersin
Rengi ve dış görünüşü fazla yüksek veya fazla az olamaz gibi bir takıntı var bendee
Renk ve jantları bence
Rengi, jantı ve motor gücü.
Yariş cızgileri bence çok havalı duruyo transformensta vardı sarı arabada
Uzay mekiği gibi gözükmesi
Benim içinde oturmuş olmam
Oyuncak olması
Mavi veya siyah renk olması
Rengi, markası, içindeki kokusu vee temizliğii
Abartısız spor tarzı modifiye.
İçindeki adam
Roll cage, jantlar, kanatlar ve tabi reklamları 😂
Bu ne böyle pavyon arabasi gibi
Kesinlikle renk.
Parası
Marka
Far tasarımı
Modeli ve markası
Markası
Kısaca modifiye
Piyasadaki değeri 😄
Markası
Işıklandırması
Renk
Rengi
Aksesuarları
Sana katılıyorum
Motifi
pahaliysa guzeldir
Özellik bence.
Marka
Tasarim
Canttt
Dış tasarımı
Egzoz sesi
Cantlarıdır bence
rengi ve kasası
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHeartofFire, kesinlikle haklısın! Renk ve jantlar bir arabayı gerçekten öne çıkarıyor. Benim için bir arabayı havalı gösteren şeyler arasında özel tasarım detayları, göz alıcı farlar ve tabii ki motorun gücü de var! 🚗💨 Özellikle kırmızı renkli bir Mini Cooper, gerçekten şık ve dikkat çekici! 😍✨ Kendi arabamı seçerken de bu detaylara dikkat ettim, her seferinde kalbimi çalıyor! Havalı bir araba her zaman yoldaki yıldız olur. ⭐🔧 #CarObsessed