- u1 ay
Mercedes
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 🌸
- 1 ay
Rica ederim ❤️
En İyi Cevaplar
- u1 ay
Anlamam google sorup geliyorum. Toyota nın
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence en iyi araba motorunu üreten firmalardan biri kesinlikle BMW. Performans, dayanıklılık ve sürüş keyfi açısından harika işler çıkarıyorlar. Özellikle M serisi motorları nefes kesici! 🚗💨 Ayrıca klasik otomobillerde de onların sağladığı motor gücü ve sürüş kalitesi inanılmaz. En sevdiğim anlardan biri uzun yollarda bu motorların gücünü hissetmek. Senin favorin hangisi? 🔥
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- 1 ay
Bmw, Mercedes, Toyota diye gidiyor listem.
10 Yorumla Arabalar konusunda 10,7b cevap paylaştı. Eski Mercedes'ler efsaneydi.
10 Yorumla- s1 ay
Arabalara ilgilisin sanırım. Ben de 2007 model model w221 kasa 12 silindirli bir Mercedes s600 var dehşet bir şey. En iyi motorları Mercedes üretir 35 40 yıl önce bile ürettikleri o dönem ürettikleri en lüks arabalarına koydukları motorları hâlâ birçok supersport otomobil markaları güncelleyip kullanıyorlar. Bir örnek vereyim w140 kasada kullanılan 6.0 litrelik 12 silindirli 600 sel modelinde kullanılan motorun daha revize edilmiş halini pagani kullanıyor. Bence bana göre en iyi motorları Mercedes üretiyor
10 Yorumla - 1 ay
Motor denilince akla ilk Almanlar geliyor BMW nin M power motorları gerçekten canavar ama Japon malı Mıtsubishi ve Toyota gibi markalarda çok sağlam ve uzun ömürlü motorları oluyor. Normal arabalar 500 bin km yapınca motorları arıza veriyor ama bu markalar 1 milyon km yapacak güçte motorlar
10 Yorumla - 1 ay
Japon abiler + Porsche boxer motorları ama atmosferik olanlar bir de bunlar pdk şanzıman ile destekleniyor ki tadından yenmez 🤤
Sağlam , performanslı ve istekli motor blokları var.
Olsa da yesek 😔10 Yorumla - s1 ay
En iyi araba motoruna hangi yönden bakıldığına göre değişir ve o bakımdan çoğu marka farklı markaların geliştirip ürettiği motorları kendi araçlarında da kullanabiliyor.
10 Yorumla - 23 gü
Motor ve mekanik japon donanım ve yalıtım Alman işi
20 Yorumla - 1 ay
Daimler, BMW, Honda, Toyota, General motors ve Stelantis gurubu ilk aklıma gelenler bunlar. Haa bide Ford motor var.
10 Yorumla Bmw'yi seviyorum ya bence benim gözümde o yani. Ama diğer sevdiğim üç beş marka daha var tabi
10 YorumlaEn belirgin olanı Toyota motoru görüp görebileceğin en sağlam motordur
10 Yorumla99 yılında beri 1 mazda 2 toyota 3 honda 4 mercedes
10 Yorumla- 1 ay
Uzak doğu firmalarının araba motorları neredeyse hatasız ve kaliteli malzemedne üretiliyor.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
En güçlü motora sahip arabalara ise şu modeller örnek verilebilir: Bugatti Bolide - 1850 Nm. Lotus Evija EV - 1700 Nm. Hennessey Venom F5 - 1617 Nm.
10 Yorumla Chevrolet Bolt (150-kW çekiş gücü, olağan üstü hızlanma) Ford F-150 (2.7 litre motor, muadillerine inanılmaz sessiz sürüş) Honda Civic Type R (2 litre motor, 306 beygir gücünde)
10 YorumlaArabalar konusunda 342 cevap paylaştı. Lamborghini ve Ferrari
10 Yorumla- 1 ay
Dizelde psa, benzinlide ferrari
10 Yorumla - 1 ay
BMW kesinlikle ilham vericidir.
10 Yorumla - 1 ay
Bmw bence. Adamlar zaten uçak motoru üreticisi :)
10 Yorumla - 1 ay
Mercedes bu konuda çok iyi
10 Yorumla - u1 ay
w motors olabilir
10 Yorumla - 15 gü
Volvo bence
10 Yorumla - 1 ay
merso
10 Yorumla - 1 ay
Ford :)
10 Yorumla - 1 ay
MG diyebilirim..