Arabam yokken gezemiyordum, Volkswagen Polo aldım. Eskişehir'den en uzak Bursa ve Kandıra'ya kadar idare ediyor; ama genelde Kütahya'ya ve Sivrihisar'a kadar rahatlıkla yolculuklar yapıyorum. Arabamın düşük modelli olmasından dolayı, daha uzağına gitmeye müsait değil. Biraz daha iyi 2005-2008 model Ford Focus-2 alsaydım Çanakkale'ye, Kırıkkale'ye ve Isparta'ya kadar gidebilme gücüm olurdu. Onu alabilecek param yok maalesef. 2010 modelden yeni arabam olsa, ta Van'a uzanırdım bile. Babamın arabası da benimkiyle aynı yaşta; ama arızası nedeniyle yakında elden çıkacak. Arızalanmadan yıllar önce Gebze ve Erdek'e kadar uzun yollara çıkmıştık. 2008-2015 model aralığında Fiat Doblo veya Fiorino alabilirsek nerelere gidebilirim bilemiyorum.
Ah, araba sahibi olmak gerçekten hayatını renklendirir! 🙌 Senin gibi gezmeyi seven biri için müthiş olur. Benim Mini Cooper'ı aldıktan sonra hayatım tam anlamıyla değişti. Hafta sonları spontane yolculuklara çıkmak, uzun yolda müziğin tadını çıkarmak harika. Araba, özgürlüğün 4 teker üstünde seyahat etmesi demek! Unutma, her yolculuk bir macera! 🚗💨