saçma gelebilir ne alaka falan da diyebilirsiniz mesela arkamda birisi kornayı bastığında bile endişelenebilirim 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl
Ehliyet almak ve araç kullanmak konusunda çekingen olmak oldukça yaygındır, özellikle trafikle ilk kez karşılaşıyorsanız. Bu durumu aşmak için bazı stratejiler ve öneriler işinize yarayabilir:
### 1. **Güvenli ve Rahat Ortamda Pratik Yapın**
- **Trafiğin Az Olduğu Saatlerde**: İlk başlarda trafiğin yoğun olmadığı sabah erken saatler veya hafta sonları gibi zamanlarda pratik yapın.
- **Boş Alanlar**: Büyük otoparklar veya boş alanlarda araç kullanma pratiği yapmak, temel becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur.
### 2. **Deneyimli Biriyle Pratik Yapın**
- **Güvendiğiniz Bir Yakınınızla**: Araba kullanırken rahat hissettiğiniz bir aile üyesi veya arkadaşınızla pratik yapmak, güven kazanmanıza yardımcı olabilir.
- **Profesyonel Eğitmen**: Bir sürüş kursuna kaydolmak ve profesyonel bir eğitmenden ders almak da faydalı olabilir. Eğitmenler, çekingen sürücülerle çalışma konusunda deneyimlidir ve size özgüven kazandırabilirler.
### 3. **Küçük Adımlarla İlerleyin**
- **Kademeli Olarak Zor Görevlere Geçin**: Önce park etme, dönüş yapma ve düşük hızda sürüş gibi temel becerileri öğrenin. Kendinizi rahat hissettikçe daha karmaşık görevlere geçin.
- **Kısa Sürüşler**: İlk başlarda kısa mesafelerde sürüş yapın. Zamanla mesafeyi artırabilirsiniz.
### 4. **Kornalar ve Diğer Sürüş Stresörleri**
- **Korna Kullanımı**: Kornanın sadece uyarı amaçlı kullanıldığını ve genellikle acil durumlar için olduğunu unutmayın. Kornadan korkmamaya çalışın ve odaklanmayı sürdürün.
- **Derin Nefes Alma**: Trafikteyken derin nefes almak, sakinleşmenize ve stresinizi azaltmanıza yardımcı olabilir.
### 5. **Araç Kullanma Bilgisi ve Güvenlik**
- **Teorik Bilgi**: Trafik kurallarını ve yol işaretlerini iyi bir şekilde öğrenmek, trafikte daha güvende hissetmenizi sağlar.
- **Savunmalı Sürüş**: Diğer sürücülerin davranışlarını tahmin etmeyi ve olası tehlikeleri önceden görmeyi öğrenmek, güvende kalmanıza yardımcı olabilir.
### 6. **Pozitif Düşünme ve Özgüven**
- **Kendi Kendinize Güven Verici Konuşmalar**: "Bunu yapabilirim" gibi pozitif ifadeler kullanarak kendinize güven verin.
- **Başarıları Kutlama**: Küçük başarılarınızı kutlamak, özgüveninizi artırır. Örneğin, başarılı bir park etme veya sorunsuz bir sürüş sonrası kendinizi ödüllendirin.
### 7. **Rahatlatıcı Aktiviteler**
- **Müzik**: Araba kullanırken sizi rahatlatacak sakinleştirici müzikler dinlemek, stresi azaltabilir.
- **Egzersiz ve Meditasyon**: Düzenli egzersiz ve meditasyon, genel olarak stres ve kaygıyı azaltmaya yardımcı olabilir.
### 8. **Destek Grupları ve Forumlar**
- **Çekingen Sürücüler İçin Destek Grupları**: Benzer deneyimleri paylaşan insanlarla konuşmak ve tavsiye almak, kendinizi yalnız hissetmemenize yardımcı olabilir.
### 9. **Yolculukları Planlama**
- **Yol Haritası**: Gideceğiniz yeri önceden planlamak ve güzergahı bilmek, sürüş sırasında rahat hissetmenize yardımcı olur.
### 10. **Pratik ve Zaman**
- **Düzenli Pratik**: Ne kadar çok pratik yaparsanız, o kadar rahat ve özgüvenli olursunuz. Sabırlı olun ve zamanla gelişim göstereceğinizi unutmayın.
Korkularınızın normal olduğunu ve zamanla azalacağını unutmayın. Bu süreçte kendinize karşı nazik olun ve küçük adımlarla ilerleyin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEhliyet alırken çekingenlik ve endişe yaşamak oldukça yaygındır, ancak bu duyguları aşmanıza yardımcı olacak bazı stratejiler şunlardır:
1. Hazırlık Yapın: Sürücü kursunda aldığınız eğitimleri iyi değerlendirin ve bolca pratik yapın. Teorik bilgiyi öğrenmek ve direksiyon başında bolca vakit geçirmek kendinize olan güveninizi artırabilir.
2. Gevşeme Teknikleri: Sürüş öncesinde ve sırasında rahatlamak için gevşeme tekniklerini uygulayın. Derin nefes almayı, sakinleşmeyi ve olumlu düşünmeyi deneyin.
3. Küçük Adımlarla Başlayın: İlk başta kısa ve basit rotalar seçerek sürüş yapın. Kendinizi zamanla daha rahat hissettikçe daha uzun ve karmaşık yolları deneyebilirsiniz.
4. Destek Alın: Bir arkadaşınızdan veya ailenizden destek alın. Onlarla birlikte sürüş yapmak, kendinizi daha güvende ve rahat hissetmenize yardımcı olabilir.
5. Olumlu Düşünme: Sürüş sırasında kendinizi başarısızlık düşüncelerinden uzak tutmaya çalışın. Başarılarınızı ve güçlü yönlerinizi düşünün.
6. Sürüş Korkusunu Aşma: Eğer endişeleriniz çok yoğunsa, bir terapist veya danışman ile görüşmek faydalı olabilir. Bu profesyoneller, korkularınızı yönetmenize yardımcı olacak teknikler sunabilirler.
7. Pratik ve Deneyim: Bol bol pratik yaparak kendinize güveninizi artırın. Tecrübeyle birlikte kendinizi daha rahat hissetmeye başlayabilirsiniz.
8. Küçük Hedefler Koyun: Küçük, ulaşılabilir hedefler koyarak başarılarınızı kutlayın. Bu, kendinizi daha iyi hissetmenize ve gelişmenize yardımcı olabilir.
Bu adımları takip ederek zamanla daha rahat ve kendinize güvenerek araç kullanabilirsiniz. Unutmayın, herkesin öğrenme süreci farklıdır ve her geçen gün gelişim göstermek mümkündür.00 Yorumla
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEndişe stres çok olağan durumlar. Önemi olan zaten sakinliği koruyabilmek. Konsantrasyonu sağlamak adına sürekli pratik yapmak da önemli şoförlüğü iyi olan birilerinin yanında.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
+1 yılbir şey diim sana bu hocalar bi kere kaldırınca arabayı hemen git. Olmazki
Benim öğrencim 2 ci dersten sonra trafikte 10 numara ilerledi ama kadın değil.
Ama aranızda 1 derslik fark olsun
Önce sürekli dur kalk yaptırıyorum. Sonrası kolayki.
Ayak aşinalığı önemli 😎
119 Yorumla- 1 yıl
Beni direk çıkardı trafiğe süpersin dedi 7. Dersten sonra kötü olmaya başladım stres yaptırdı yanlış yapma diye
- 1 yıl
@Asasasasassss acele edecek bir şey yok.
Sorunun ne. Mesela
Aracı kldıra biliyormusun.
Yolda giderken acele etme 20mi ile git en kolayı yolda gitmek
Seni zorlayan paralel park ile
Yokuş kalkış olur - 1 yıl
Sınavı geçtim hallettimde. Paralel park L park ani duruş ve rampalı çıkış en sevdiklerimdi. Sürüşüm biraz sıkıntılıydı benim. Kaldırıma falan çıkıyordum ki ilk sınavda öyle kaldım. Ya da hızlı dönüş yapıyordum. Arabayı bağırtırıyordum. Vitesi erken değiştiriyordum. Değişik hatalarım vardı 😂
- 1 yıl
Bi de dönüşlerde araba çok uzaktan gelsede bekletiyordum hoca sinirleniyordu geç hadi diye
- 1 yıl
Parklardan çıkarkende ayarlama yapıyordum ben dubaya çarpmayım diye kendim geliştirdim onada sinirleniyordu arkadakiler bekliyor hadi çık artık diye. sonra sağına soluna bakmıyorsun diye sinirleniyordu.
- 1 yıl
@Asasasasassss 🤣🤣🤣
Kadınlarımız tabiki hiç bir erkek kadar olamaz.
var mı araban kullanıyormusun ama mutlaka kasko yaptır öyle kullan - 1 yıl
Ya üçüncü sınavda komisyonda sinirlendi de belli etmedi. Araba alacağım ama birkaç kere özel ders alırım kendi arabamla yoksa çok pis söverler trafikte bana. Eğitimde bile kaç kere korna bastılar
- 1 yıl
@Asasasasassss aynen özel ders mutlaka alman lazım
Bende araba ile soru sordum
Yıllardır memlekete araba kullanarak gittim.
Yeni taktik ile eskiden çok zorlandığımı.
Şimdi ise çok rahat ve çok daha kontrollü araba kullandığımı.
Tutuş farkı ile anladım.
Tabi birde ben 80 90 ile gitmem ortalamam 130 140. Biraz hızlı giderim.
Hızlı arabada viraj almak zordur.
- 1 yıl
Aynen bana taktikler lazım ve herkes kurallı sürmüyor.
- 1 yıl
@Asasasasassss biz kim ne hareket yapacak tecrübe sahibiyiz.
Gerçekten bunu bilmek gerekir. Araç sollarken tabi - 1 yıl
Aynen kimin nasıl sürdüğünü bilirsen trafikte sinirli de olmazsın diye düşünüyorum , bilmek senin sinirini alır.
- 1 yıl
@Asasasasassss hayırlısı ile arabanı alda.
Hergün sakin yollardan biyerlere git.
3 5 gün sonra tamamsın.
Yardım istersen burdayım. - 1 yıl
Hangi arabanın nasıl sürdüğünü nasıl tespit ediyorsun bana birkaç taktik verir misin? Ben tek tük tespit ettim de bgxfbgbf
- 1 yıl
@Asasasasassss kendin dışındakiler mi
Bazıları gayet akılında gider. Onlarda sorun yok.
Bazıları akışında gitmez aşırı yavaş felan gider bilki park edecek veya nereye gideceğini arıyor. Sokak vs girmek için
Gelelim otobüslere eğer otobüs az yolu ortalamış sa
Oda kendini sokağa girmek için manavra alanı yaratır.
Çöp kamyonu vs de yapar.
Eper araçlar es vererek kafa kısmını sağa veya sola çıkıntılı vermişse geriye takacak demektir
Araç sollarken veya yola girerken. Sert çıkıştan ziyade daha tatlı yumuşak girişler diğer şeride daha yumuşak çıkış giriş olmalı.
Lakin kör noktata motorlu olabilir
Bazen kör noktada araba bile olabiliyor.
- 1 yıl
Sürücünün kadın mı yoksa erkek sürücü mü olduğunu anlayabilir misin?
- 1 yıl
@Asasasasassss neredeyse evet.
Ben yolda giderken bazen karşı aracın dikizinden şoförü görmeye çalışırım - 1 yıl
Bir de bir şey söyleyeyim mi sana uygulamak Ders çalışmaktan daha faydalı böyle sorularla merakını gideriyorsun ama uygulamaya başladığında tecrübe kazanıyorsun ikisi farklı şeyler
- 1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
@Asasasasassss tabiki. Öyle.
Sanada tavsiyem böyle ablam mesela araba ile pratiğe çıkmasını söyledim kaç defa
Aldırma sen yoluna bakacaksın zamanla geçiyor o heyecan kullandıkça. Kendine güven yeterli gerisi gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAlma o zaman, bu korna olayı bile varsa sen direksiyon hakimiyetini kuramaz kazalara sebebiyet verirsin, kendini düşünmüyor isen milleti düşün kimseye zarar gelmesin
10 YorumlaEğer toplum önünde bir şey yapmaktan korkuyorsan saçmayalacaksın. Saçmalamak özgüven arttırır. Bir ortamda çok ciddi olduğunu düşün diğer gün kahkaha at dalga geç , deli gözük. Bak nasıl özgüvenın gelıyor çekingenliği kayboluyor :D
10 Yorumla
1 yılHemen kursa yazılma dosyayı yakarsın önce biraz pratik yap
00 Yorumla- Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAlma alma valla alma 🥹 kadınlar çoğalmasın trafikte lütfen bak 🥹
010 Yorumla- 1 yıl
Yok değil. Bu konuda değil.
Daha bu sabah kadın sürücü yüzünden çocuğu ezecektim.
Sağa sinyal verip sola donmek bir de dönemeyip mal gibi frene basmak nedir ya işlek yolda 😡 vuruyordum gencecik çocuğa 🥹 - 1 yıl
🤣herkes aynı değil, onu erkekler de yapıyor, sola yakıp sağa dönüyor,
Geçen de biri beni tek geçiş yolunda işlek yer, cornet araba sıkıştır dı son gaz , ne ana koydum ne bacı 7 ceddine kufuru yedi, neredeyse sopayı alıp peşinden gidecek tim. Plakasını aldım cezayi yemiş tanıdık polise baktırdım, hatalı sollama yaptı ben dikkat etmesem, kaza sebebiydi maalesef - 1 yıl
Bana denk gelenler mi mal anlamadım ki ya 🥹
2 şerit yolu ortalamış gidiyor hanım ablamız 🤦🏽♂️ kamyon alıp vura vura yol kenarına atacam en sonunda.
- 1 yıl
Sjsjs gecende abinin biri kulakligi takmış, tosbagi adımlar ile yok ortasinda , arka araba dolu, korna basıyorum duymuyor az bassam ezilcek, yaklastim hızla frene bastım daha ne oluyor diyor, kulakligi çıkar g. zekali ezerler seni dedim, mal mal yüzüme bakıyor, ve dediğim yer hızlı geçilmesi gereken , cidden çok dikkatli olmak lazım, göründüğü gibi değil, bak ben ilcedeyim çok kalabalık bayram uzeri ehliyeti yok araba kiralayip çıkıyor zibidiler bu yüzden çarşıya araba ile girmicem 2 gün, sen ne kadar dikkat etsende olmuyor biri biryerden çıkıyor yani abim😊
- 1 yıl
Demek ki mal her yerde mal 🥹 hafif bi tıklatsaydın bir daha yapmazdı 😂 ayna ile çarpıyorum bazen yavaştan iyi oluyor ya da diplerine girip asılıyorum kornaya 😂
Çıkma çıkma 5 zibidi bir arabaya binip son ses müzik denyoluk yaparlar iş alırsın başına - 1 yıl
Gerekırse yarım saat geç ulaş ama iş alma başına 🥹
- 1 yıl
Uzaktan söv sen o daha keyifli 😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılArabayı ayakkabın gibi kendinide otomatik pilot gibi dusun Herşeye mesafe koyarak sür gerisi gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbende okb hastasıyım hiçbi zaman ehliyet alıp araba süremem normal yani herkes araba sütmek zorunda değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarkadan basmıcaklar sana ozaman, önden basıcaklar.. kornayı.. endişelenmene gerek yok
08 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle değil ki mesela ben ilerlemedim ya da yavaş ilerliyorum veya araba o an istop etti daha birçok şey 😂
Cevap sahibi+1 yılheeeee, bende basmak diyince🤷♂️.. panik yapmayıp, kimseyi duymazdan gelicen
Soran+1 yılBöyle erkeklere sinir oluyorum ne bu sabırsızlık ya 😂
Cevap sahibi+1 yılöyleyizdir. konu basmak olsun🤷♂️
Soran+1 yılYapmayınnnn 😂😂
Cevap sahibi+1 yılhahaha...:)) zeki kızsın lennnnn:))
Soran+1 yılHiç değilim valla 😂
Cevap sahibi+1 yıldeğilim diyosan + 1 daha akıllısın
1 yılÇok takma kafaya, umursama. Dün herkes beni park ederken bekledi :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sakin ol sadece 😂 relax
129 Yorumla
Soran+1 yılSizin yüzünüzden ben de sinirleniyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNiye bizim yüzümüzden 😂 ben öğretmenin olsaydım ooo
Soran+1 yılTrafikte çok sabırsızsınız sinirlenince küfürleriniz havada uçuşuyor tartışmaya yöneliksiniz daha neler neler 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen onu bilmiyorum Türkiye trafiği nasıldır diye hahahaha
Soran+1 yılhahaahhahahahahah
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 gerçekten o kadar da kötü mü ya öyle
Soran+1 yılKötü ne kelime hepsi birbirinden korkunç 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOnları döverim he sana bir şey yapamazlar 😂
Soran+1 yılHahahahahahhahahahaha
Cevap sahibi+1 yıl😂 nerede yaşıyorsun Türkiye'nin
Soran+1 yılİstanbul'da
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'a gelmiştim 😂 ama 1 günlüğüne
Soran+1 yılİstanbul'un kalabalığına dayanamadınız galiba 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok Antalya'ya gittim 😂 oradan ama iyi ki İstanbul'u görmedim 2 sene önceki yaz İstanbul'da kaldım Ataşehir'de ve bu sahil vardı orada çok çok kalabalıktı?
Soran+1 yılKalabalık ama Türkiye'nin en güzel şehirleri arasında
Cevap sahibi+1 yılİstanbul mu gezmeye mı gelsem 😂
Soran+1 yılİstanbul'un kalabalığından bunalmazsanız gelip gezebilirsiniz
Cevap sahibi+1 yıl😂 kalabalık mı tansiyonum düşecek yapmayın gerçekten ben o kadar kalabalığa alışık değilim Antalya'ya gittiğimde bile geriliyorum
Soran1 yılEvetttt tabii ki 😂😂
Cevap sahibi1 yıl😂 köyde yaşayan biriyim
Soran1 yılSiz Türkiye'de değilsiniz dimi
Cevap sahibi1 yılYok değilim o kalabalığı çekemezdim 😂 cidden
Soran1 yılKöy dediğiniz neresi 😂😂
Soran1 yılAyrıca Türkiye'nin her yeri kalabalık değil zaten 😂😂
Cevap sahibi1 yılKendime ait o bilgileri buradan veremem 😂
Bilemedim benim gittiğim yerler kalabalık :)
Soran1 yılHahahahahha sorun değil 😂😂
Cevap sahibi1 yılİstiyorsan açayım gel? Ama 😂 oradan konuşuruz
Soran1 yılOlur 😂
Cevap sahibi1 yılAçtım 😂
Trafik canavarı umarım kimseye kaza yaptırmazsın zaten önlerine gelene ehliyet veriyorlar
01 Yorumla
+1 yılKorna yiye yiye alışırsın
023 Yorumla
Soran1 yılkornayı yemek istemiyorum o an strese koymaya hakkınız yok bence
- 1 yıl
Bacım ben ne dedim ya ben mi kornaya basıyorum tövbe tövbe
Soran1 yıl😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Akıllısı bizi bulmaz ki millet deliye ben akıllıya hasretim
Soran1 yılYa hayır siz böyle bir cevap verince ben de biraz sinirlendim sizlik bir durum tabii ki değil 😂😂😂😂
- 1 yıl
Yani korna yemiyeceksiniz diye bisey yok o trafiğe çıkacaksınız ki illaki o korna yiyenecek 🤣 buna niye sinirleniyorsunuz hanımefendi siz kendinizi fazla kaptirmissiniz sakin olun :) hah şöyle yanlış anlaşılmayalim
Soran1 yılYa doğru haklısınız da trafikte sinirlenmeyin ne gerek var ki sinire ayrıca sinirliyseniz de sinirinizi çıkarmayın 😂😂😂 ayrıca ben sakinim siz erkekler kanser edersiniz 😂😂
- 1 yıl
Sinirli değilim ama şu an olmadığım biri gibi igmalar yapildikça sinirleniyorum ama hahahah🤣🤣🤣 hahah rica ediyorum hanımefendi lütfen "siz" diyerek genelleme yapmayalım hiç hoşlanmadığım Bi durum 😤 aaa aaa siz kadınlar çok mu masumsunuz o çeneniz 7 düvele yeter hele trafikte sizin yüzünüzden sinirlenmiyoruz🤣🤣🤣
Soran1 yılAhahahahahahahahahah kahkaha atıcam ahahhaahhahaah 😂😂😂😂😂😂ya kadınların da masum olduğu söylenmez tabii kii
- 1 yıl
Pardon sinirleniyoruz olucak 😎
Soran1 yılsinirlenmeyinnnnn sinirlenince elinize bir şey geçmiyorrr
- 1 yıl
Atın efendim atın kahkaha atında gece gece insanlari da rahatsız edin gündüz çenenizle gece de kahkahanizla 🤣 hah aaa ilk defa hemcinslerin suçlu ve az olmadığını kabul eden Bi kadın çok şaşırtıcı 🤣🤣🤣
Soran1 yılyok gerçekten görüyorum çünkü 😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Biz kendi kendimize sinirlenmiyoruz ki siz kadınlar sinirlendiriyorsunuzz navigasyon sağdan git diyor siz kadınlar soldan git o or*suyu mu dinleyeceksin yoksa beni mi al işte kavga sinirlenme de gel hahahah🤣🤣🤣
Soran1 yılHahahahahahahahahhahaha ne o kadarı var mı gerçektenn 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Var mı bilmiyor ama ben cem yılmazın Bi videosunda görmüştüm ordan esinlendim 🤣🤣
Soran1 yılyani şimdi olursa korkunç biraz 😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Ama kadınlardan beklenir buda yaşanmış Bisey ki standup olsa bile adam yaşanmışlıgi anlatıyor 🙂
Soran1 yılçok komikkkkk 😂😂😂😂😂😂yani şimdi her şeyi kadınların üstüne atmayalım bazı erkekler de var çok sorunlu ama
- 1 yıl
Evet çok komik bende o bölümü defalarca izledim 🤣🤣 evt o konuda haklısınız bu durum araba içerisinde %50 kadin-erkek diyebiliriz🤣
Soran1 yılAynennnn anlaştık o zamannnn 😂😂😂😂😂😂😂 süperizzz
- 1 yıl
Anlaştık ozaman😁😁 süperiz mi hahahah 🤣
Soran1 yılsüperiz derken anlaştık ya hani anlaşabildik ya o anlamda yazmıştım
+1 yılHoca eşliğinde aşarsin onu merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim
Yanına levye al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO zaman alma tehlike yaratırsın millete
00 Yorumlaaşarsın uygulamada
00 Yorumla