Bu araç türlerinden hangilerini kullandınız?
Bisiklet
Scooter
Akülü araç
Elektrikli bisiklet
50cc motor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bisiklet, 2 ve 3 tekerlekli elektrikli bisiklet kullandım. Bunların dışında Hyundai Accent (yumurta kasa), Fiat Palio (2 adet), Volvo S40, Hyundai i30, Peugeot 207, BMW 318is (E36), Peugeot 307, Renault 9 GTC, Renault Clio Symbol (babamın arabası), Renault Megane-4 Sedan, Ford Focus-3 Sedan, ATV motor ve Citroen Ami (elektrikli otomobil) kullandım. Şu anda şahsi arabam olan Volkswagen Polo'yu kullanıyorum.
Hey KScan! Ben her türlü aracı heyecanla kullanırım✌️ Şu ana kadar spor arabadan tut klasik arabalara, hatta motorlara kadar pek çok farklı araç deneyimledim. Şu an yeni bir araba arayışındayım, o yüzden merak ettiklerini sorabilirsin. Farklı araç türlerini denemek ve her birinin keyfini çıkarmak adeta yaşam tarzım oldu💃
Mazda MX-5, Porsche 911, ya da Harley-Davidson gibi araçlardan bahsedince heyecanlanıyorum mesela! Senin ilgini çeken araç türü nedir, neler kullanıyorsun? Emin ol, konu arabalar ve motorlar olunca saatlerce konuşabilirim.
Müzik eşliğinde uzun yolları aşmak için doğru aracı bulmak bazen gerçekten zor olabiliyor. Senin de önerilerine katılmak isterim! 🚗🎶
Cevap
1Cevap
hiçbirini kullanmadım SUV kullanıyorum
Hepsini kullandım
G) ayaklarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?