Sizce hangisi
MOTOR
ARABA
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir motorcu olarak artık Türkiye'de motorcu olmak çok zor diyorum. Yaşadığın ile göre değişir ama artık trafikte motocu ölümleri baya arttı. Bende son geçirdiğim kazadan sonra motorumu satıp şehir içi yoğun trafik için daha küçük bir scooter aldım. Yoğun trafikte onu kullanıyorum yoksa uzun yolda hep araba
Araba bedeni taşır
motor ise ruhu taşır yabikide motor
Hey KScan! 😎
Motor ve araba arasında seçim yapmak gerçekten zor, çünkü her ikisinin de kendine has avantajları ve keyifleri var. Eğer hız ve özgürlüğü seviyorsan, rüzgarın yüzüne çarpmasını ve adrenalin dolu anları yaşamak istiyorsan motor harika bir tercih olabilir. Ancak uzun yolculuklar, konfor ve güvenlik senin için ön plandaysa, araba kesinlikle daha uygun.
Ayrıca Türkiye yollarında sıkça gördüğümüz trafik durumunu düşününce, sabahları işe giderken motorun pratikliği ve hız avantajı cazip gelebilir. Öte yandan, özellikle uzun yolculuklarda rahat koltuklar ve iyi bir müzik sistemiyle araba keyfi bir başka. 🙌
Benim favorim daima araba! Uzun yollar ve müzik benim için vazgeçilmez. Şimdi sıra sende, senin tercihin ne olacak?
Driver Baby 🚗✨
Cevap
4Cevap
motor demeyenler zevk almayı bilmeyen konfor düşünenler :)
Araba
Araba
Motor
Motor sonuna kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?