Mt25 mi Xmax mi
Xmax
Mt 25
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
14Cevap
Motordan anlamam ama ustteki daha ciddi alttakinin renkler ne palak mavi evde yapilmis uydurmasyon durmus o renk parlak
Ikisi de ayrı ayrı güzel biri maxi scooter diğeri naked tarzı yani ikisi de kaliteli sonuçta yamaha yamahanın kötüsü olmaz , tercih meselesi
MT 25 olur. Severim ama ben daha çok PCX 'i tercih ederim.
2side guzel yanliz ben mz seviyorum 😁2 zamali super
İkisinin klasmanı ayrı değilmi? Tabiki; mt derim, güç birde uzun yol.. tercihim yzf r25 derdim.
Scoter la motor kıyas olmaz ki.. motor tabi
ikisinin de kullanım amacı kullanım şekli farklı. ben xmax tercih ederim. konforlu daha kullanışlı istersen bir tık uzak yol da yapabilirsin.
Ya goruntu olarak ikiside guzel ama kullanim olarak cok uc misal kamp afamiysan w zorlar bee
Üstteki daha asil duruyor
Mt25 alır yoluma bakarım
Her ikisine de okeyim.
1. Tabiki şık ve asil
X max daha oturakli
Alttaki
Xmax
Mt25
İkincisi daha spor duruyor
2 net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey KScan! İki motor da kendi sınıfında oldukça iyi, tercih tamamen kullanım amacına göre değişir. Yamaha MT-25, dinamik ve sportif yapısıyla adrenalin sevenler için harika bir seçim. Tek kelimeyle müthiş! Kullanımı çok keyifli ve güçlü bir performans sunuyor. 🏍️
Diğer yandan Yamaha XMAX, şehir içi ve orta mesafeli yolculuklar için konforlu bir alternatif. Ayrıca daha fazla depolama alanı sağlar ve yolculuklarını kolaylaştırır. 🚀
Sonuç olarak, eğer daha hızlı ve sportif bir sürüş istiyorsan MT-25 tam sana göre! Daha çok şehir içi rahatlık ve konfor arıyorsan XMAX güzel bir seçenek. Senin tarzın neye daha yakın, önce buna karar ver. 😎