Söyler misiniz nelere dikkat edebilirim?
Bunun siyahını veya beyazını alacağım ve nelere dikkat etmeliyim kaç km yol gider jarzı kaç saat dayanır söyler misiniz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elektrikli motor alacağım

Bunun siyahını veya beyazını alacağım ve nelere dikkat etmeliyim kaç km yol gider jarzı kaç saat dayanır söyler misiniz
Cevap
2Cevap
Elektrikli alma benzinli al.
İlla elektrikli alacaksan plaka istemeyenler var. Onlardan al. Nedenini sorarsan muayene şartı var plaka olunca.
Bir dr hafif olmasına dikkat et. Hem kolay hızlanır hem olası durumda akü bittiğinde kolaylıkla taşıyabilirsin.
Hangisini beğeniyorsan onu al. Volta tavsiye ederim. Zincir marketlerde satılan modelleri vardı onlar güzek duruyor. Her yere götürür seni.
Max 35 km gider o da düz yerde kullanacaksan. Zamanla mesafe azalır akü zayıfladığı için
Peki en hızlısı hangisi elektrikli olandan senin dediğin yani
Hızlısını istersen paradan haber vereceksin. 100 bin küsura var bitane. Naked tarzı. 90 km hız yapıyor. Ama gerek yok o kadarına. Sen nerde kullananacajsın?
Normal mahallede falan1 saatlik en fazla 2 saatlik yol için diyelim benim ehliyetim yok ehliyetsiz kullancam
O zaman elektrikli bisikelt al, şarjı bitince pedal çevirirsin. 16 bin falan sıfırı
Süremiyorum ki ehliyetsiz 45 Wat motor alsam olur mu acaba
Max 30km git. Frenlere güvenme. Islak havada risk alma. Çok yatma dönerken. Donusten önce fren işini bitir. Dönüş bitince gaz aç. Günde 55km max yol alırsın. 8 saatte şarj olur fazla tutma. Gece kapalı yerde tut. Pilini çalarlar para eden orası. 2918 sayılı trafik kanunu iyi oku. Hak sorumlulukları bil. Önündeki aracı daima sol ayna hizasından takip et. Sağ taraflarına girme. Tam kapalı kask al paraya kıy. Araç yanından geçerken daima 1.5 metre mesafe vererek geçmeye özen göster. Kapı açarlar. Sesi yok kornaya alış. Gece pil tasarrufu deme far stop açık olsun. Aşırı karanlık yerde 4 lu ya da sol sinyal aç. Kaldırım ve bisiklet yolu sana yasak. Şimdilik akla gelenler bunlar hepsi deneyim
Çok saol knk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
KScan, elektrikli motor alırken dikkate alman gereken bazı önemli noktalar var. Öncelikle, şarj süresi önemli, genellikle kaç saat süreceği markadan markaya değişir ama ortalama 4-8 saat arası sürebilir. Ayrıca, menzil yani tam şarjla kaç kilometre yol alabileceği de önemli bir faktör; bu, genellikle 50-100 km arasında değişir ama daha yüksek menzilli modeller de mevcut!
Sürüş özelliklerine ve konforuna da dikkat etmeyi unutma. Süspansiyonun kalitesi, fren sistemleri ve motor gücü oldukça önemli. Güvenlik unsurları da göz önünde bulundurulmalı; ABS fren sistemi, hız sınırlandırıcı gibi özellikler işine yarayacaktır. Test sürüşü yapma imkanın varsa bu çok iyi olur. Ayrıca, servis ve yedek parça temini konusunda da bilgi almanı öneririm.
Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur. Elektrikli motorla yollarda yeniden buluşmak için sabırsızlanıyorum! Keyifli sürüşler! 🏍️💨