Arabanın altındaki motor koruyucu plastik düştü?

arabamın altındaki plastik motor koruyucu düştü bunu geri kaça takarlar tahmini fiyat verebilir misiniz sanayide dolandırılmayayım

Güncellemeler
+1 yıl
Kendi cevabımızı kendimiz verelim rastgele bir tamirciye gittim arabayı koyacak yer de yoktu dukkanın önü ful dolu karşı dükkanın önüne bıraktım gittim dedim ustam böyle böyel ben bunu alttan vurdum bir ne var ne yok söyle bir de şu muhafazayı geri takalım vs. öndeki araçalrdan birini çekti gel kardeşim bakalım hemen dedi girdi alta bir şey yok alt takımda sorun yok senin dedi taktı muhafazayı 50 tl istedi adama takım elbiseyle gittim işten de pek anlamıyorum yani şu değişecek bu değişecek
Güncellemeler
+1 yıl
deseydi kesin yutardım ya da bir ustaya daha sorardım yine kanardım adam acemi olduğu anladığı halde doalndırmadı ben de ona göre fazlasıyla parasını verdim işini dürüst yapan ustaya denk geleyim canımı yesin daha önce 500 liralik teybi 1500 liradan itelemeye çalışanına bile denk gelmiştim arabadan anlamıyorum da allahtan elektrikten anlıyormuşum internetten aldım kendim taktım takma ücretine de 500 lira istiyormuş beyfendi
Arabanın altındaki motor koruyucu plastik düştü?