Sanayiye bu saatte gidemem
baktım yağ değil kokmuyor çünkü
sanırım su ama neden olur sıkıntı verir mi arabayı çalıştırınca 🤔
baktım yağ değil kokmuyor çünkü
sanırım su ama neden olur sıkıntı verir mi arabayı çalıştırınca 🤔
Arabayı çalışır vaziyette olacak şekilde bak, damlama devam ediyorsa sıkıntı yok, seni sanayiye yetiştirir. Ama artış varsa en kısa yolları tercih ederek ve hararet göstergesini takip ederek git tamirciye.
O kadar sıkıntı büyük mü neden damlıyor ki ya
Çalıştırdım yağ ve motorda sorun olmadığını gösteriyor ama yine de damlama var
Kusura bakma akşam hengamesine dalmışım, yazamadım. Sorun çok büyük değil, muhtemelen bir yerde küçük bir delik veya yırtık var. Ama mutlaka bu su radyatör bağlantılarından gelir öyle ki orada suyun eksilmesi hemen olmasada kısa süre içinde sıkıntı verebilir bu yüzden.
Arabanin nersinden damliyor onu soylesen soylerdik ne olacagini. Sogutma suyu olur ama o da antfirizlidir belli olur.. Uzerinde olusan buzun erimsi sonucu olur.
Arkasından alttan geliyor
Bir bilsem
Cevap
17Cevap
Su kaçağı vardır. Çalıştırmadan motor suyunu kontrol edin. Su yoksa su ilave edin belli bir mesafe gider. Gözünüz hararet göstergesinde olsun normal in üstüne çıkmaya başlarsa su kaçağından dolayı su bitmek üzeredir. Hangi şehirdesiniz
Klima kalorifer kısmındandır endişe etme yola devam.
İnşallah öyledir
Suyunu kontrol et klima acikken olabilir araba ne bu arada
Suyuna bakmadım bakıyım o zaman ona da
Opel
Aynen klimadir radyoter suyunu kontrol et zaten sikinti olsaydi araba uyari isareti verirdi
soğutma suyu kaçağı olabilir. hava sıcaklığının eksi değerlere düşmesi anında da donabilir. seviyesine bakıp hareket etmek lazım
Arabanin suyunu kontrol et suyunu doldur tamamen sabah sanayiye götür
radyatördeki su olabilir, eğer o su biterse sen de bitersin haberin olsun
Kim buluyorsam baktırıyorum anlamıyorum nedense
Çekmiştim
Radyatörden kaçırıyor olabilir dikkat et yinede hararet yükselirse hararet normale dönene kadar istop etme sonra istop edip su ekle
Yağ değişse radyatör suyu olabilir.
Tahminim klimanın suyudur o
Radyatör borusu patlamış
Onu nerden biliyoruz peki patladığını
Su borusundan kaçırıyor araç markası nedir?
Opel
Anladım radyatör hortumu su kaçırıyor dikkat et motoru indirme 100 liralık masraf sana 10 bine patlamasın
Her hangi uyari isigi yoksa merak etme klimadandir
Yok
Umarım bozuk değildir 😳
Klima'nın drenaj suyu olabilir.
Ne geldiğine bağlı nerden geldiğine
çişini yapmış..)
Klima atık suyudur
Umarım öyledir ya korktum biraz
Omarım. çok öndeyse radyatörden damlıyorda olabilir
Ağlıyordur
Klima suyudur
Bilen birine baktir