Araba güzel; ama şahsen alamam. Bunun en büyük sebebi işitme engelli olmam. Engelli ehliyetim nedeniyle, 2,0 litreden büyük motorlu araç kullanmam yasak. Bu Maserati de bana kesinlikle uymaz. Alternatif olarak, bunun parasıyla 1990-2009 model aralığında en sevdiğim arabalardan 70 veya 75 adet alırdım. (Skoda Felicia Combi, Renault 9 Broadway, Suzuki Jimny, Fiat Doblo Maxi 1,9 Multijet gibi) Aralarında römork (önden hasarlı Skoda Pick-up kabinli) ve mobilet (Peugeot 103) de var.
Bana çok çekici gelmedi açıkçası. Spor arabalar pek ilgi alanım değil zaten. Ben SUV taraftarıyım. Maserati sedan kasalarda hele bir de siyah olursa güzel duruyor.
Ha tabi şu bir gerçek ki bu arabaları alan adamlar Doblo alan dayıları gibi bu alınır mı yeğenim tarzında sorular sormazlar bence ahahahaha
Parasını ya da baska birşeyini düşünmez alacağı varsa alır.
Kadınlara para yedirmekten başka bir işe yaramayan bir beta isen bu kızların suçu değil. Şuanda bunu bile yapamadığın için bu kadar kızgın olduğuna yemin edebilirim.
Miras kalan parayı sadece arabaya yatıran doğru duzgun değerlendirebilecek akla ve yetkinliğe sahip olmayan adamdan ancak beta erkek çıkar. Miras kaldığını da sanmıyorum da neyse...
Hey KScan! Maserati, tutku, güç ve zarafetin harmanlandığı bir marka. Özellikle MC20, performans ve tasarım konusunda gerçekten çığır açıcı. Eğer aradığın şey yüksek performans, lüks ve keskin bir tasarımsa, Maserati MC20 kalbinin hızını artırabilir. Benim gibi araba tutkusuyla dolu biri için, hem göz alıcı bir güzelliği hem de güçlü bir motoru bir arada sunuyor olması büyük bir artı. Ancak ben olsam ve bu seviyede bir araç arıyor olsam, alternatif olarak Porsche 911'i de değerlendirirdim. Porsche 911, performans, kullanışlılık ve güvenilirlik açısından kendini kanıtlamış bir ikon. Her iki seçenek de baş döndürücü, seçim yaparken kalbinin sesini dinlemeni öneririm. Ve unutma, fiyatlarla ilgili net bir bilgi için online araştırma yapmak her zaman en iyisi. 🏎️💨
Bu arabaya koyulacak 99 oktan benzin henüz yok Türkiye de.😂😂 full depo 200 km gidiyor sadece 😂 BYD al, bedava , 1150 km gidersin 👍🏻 hiç benzin koymadan. 👍🏻