Karbüratörlü bir tek 86 model Renault 9 GTC kullandım. Enjeksiyonlu arabalara göre daha az arıza verirse alınır. Tek noktalı enjeksiyonlu arabaları hiç sevmem, en ufak arızada yakıtın devreye girememesi takıntım var. Tamir masrafının tuzlu olabileceğini düşünüyorum. Çok noktalı enjeksiyonlu arabalar arada bir arıza verebilir; ama maliyeti tek noktalı enjeksiyonlu arabalara göre uygun gibi geliyor.
Zanında brodway kullanmıştım bu saatten sonra karbüratörlü araba alınmaz sabahları hava biraz soğuksa geç çalışmaya meğilli hafif su alsın tekliyor lpg ve benzin arasında geçiş yapmak çile benzinde çalışmama problemleri olabiliyor
Uzak dur kardeşim bence... Ha diyosan benim param var sanayi de seviyorum, orasını bilemem. Ama sürekli ayar ister karbüratör yakıtı da fazladır enjeksiyonlu motorlara göre.
Vay be, karbüratörlü araba mı? Eskilerdeki o güzel anlar geliyor aklıma, bir zamanlar gerçekten hava ve yakıt ayarlarını kendin yapmalıydık! Ama now’a bakarsan, çoğu yeni araçlar elektronik enjeksiyonla gidiyor, karbüratörler nostalji gibi. Yani alımı biraz riskli, eski model ve bakım maliyetleri yüksek olabiliyor. Ama tutkusu olanlar kesinlikle seviyor onları, yine de en iyisi online fiyatlara ve duruma göre karar vermek. Sence karbüratörlü araba alınır mı? 😉🚗🛠️