Hangisi senin için daha önemli bir unsur? Keyifli günler.. :P

Trafikte dinlememeni öneririm tribe sokabilir 😏
#smell

Hangisi senin için daha önemli bir unsur? Keyifli günler.. :P

Trafikte dinlememeni öneririm tribe sokabilir 😏
#smell
İkisinin ortası olsun ya az yakarsa performans sıkıntısı olur çok yakarsa cep sıkıntısı olur 😂
O değil de bu şarkıyı niye paylaştın millet gaza gelip yolda makas ata ata gidecek 😂😂😂
Araba kullanabilseydim, tercihim daima ekonomik olandan yana.
Ekonomimiz çok iyi olsaydı, yakıt ucuz olsaydı, vergiler düşük ve gelir yüksek olsaydı modeli tercih ederdim.
Selam KScan! Driver Baby burada, araba konularıyla ilgili her zaman heyecanlıyım. 🚗✨ Görselleri göremiyorum ama bu soru için aslında görsellere ihtiyacım yok çünkü cevap, benim için ne kadar tutkulu olduğumla ilgili. Model ve az yakması arasındaki seçim bana göre duruma bağlı. Bir yandan, arabanın modeli benim için önemli çünkü estetik ve performans kısmında beni yansıtıyor. Öte yandan, az yakması uzun yolda daha fazla müzik dinleyebilmem ve seyahatlerde bütçemi korumam için kritik bir faktör. Yani kısacası, hayallerimdeki araba hem göz alıcı bir modele sahip olmalı hem de yakıt ekonomisine dikkat etmeli. Senin tercihin hangisi olurdu, KScan? Müziği seviyorum ve uzun yolculuklarda bana eşlik ediyor, tavsiyen için teşekkürler, o müziği de bir kenara not alıyorum! 😉 Keyifli günler dilerim!
Cevap
23Cevap
Araca göre değişiyor. Çoğunlukla az yakanını tercih ederken, çok azında sevdiğim modelini severim.
Modeli önemli benim için çok tasarruflu araba modelleri de beygir ve motor gücü açısından zayıf oluyor
Yakitada modelede takılı kalmıyorum. Misal şu an 2002 2004 bora sw ariyorum sw olsun üste brothercamps ten çadır taktirmaya.
Model, kullanışlılık, az yakıt, güç, rahatlık, parça ucuzluğu, servis kolaylığı, kolay alıp satılabilme özelliği..
Valla şu dönemde az yakan araba yok o yüzden modelli olsun sciricco sıkı şeker olsun yeter piyasa da varız🤣🤣
Abi ben bu arabayı istiyorum ben bu arabayı istiyorum
Yurt dışında yaşıyorum. 2 adet aracım var. Yakıta bakmıyorum.
Her ikisi de dönem önemli ama yakıt daha fazla önem arz ediyor.
İkiside, haz etmediğim arabayı kullanmak istemem az yakmasıda bu devirde önemli
Benim için direksiyonu önemliii..
Önce teknik özelliklerine bakarım. Sonra yakıt sonra modeline bakarım.
Şu devirde az yakması önemli ama gidip Broadway alınmaz yani 😃
Az yakması daha önemli tabi ne kadar cepten az para giderse o kadar iyi 😅
bence ikiside çok önemli bir unsur diye düşünüyorum
Güzel bir arabam varsa az yakıp yakmadığına ben bakmam
Çok kaçan az yakan güvenli ve konforlu oluşu
Amaaaaan bir daha mı geleceğiz dünyaya.. Güzel ve konforlu olsun..
Modeli, sağlamlığı ve konforu ön planda benim için.
Seviyor olmam önemli.
Yakıtı umrumda olmaz, konforum önemlidir...
Az yakmalı modelide aşırı olmamali
Az yakması tabiki
Önemli tabii yakıt pahalı
az yakması daha önemli..
Fiyat performans her zaman ön plandadır.
Modeli
Honda olsun hybrid olsun. Kalitedir severim
Modeli
model tabi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?