Motor mu daha kullanışlıdır, araba mı?

Bunu daha çok kullanım amaçlı düşünmek gerekiyor. Havaların kötü olmadığı zamanlarda motor hem zaman kazandırır hem de rahat bir yolculuk yapmanızı sağlar. Ancak bunun yanı sıra motor sürerken yapılacak kazalar maalesef kişiyi yüksek oranda etkiliyor. Arabaya gelirsek uzun yolculuklar yapmaya ve havanin bozuk olduğu zamanda rahat seyehat etme şansı veriyor. Ayrica arabayla bir yerlerde kamp yapabilir ve içinde rahatlikla uyuyabilirsiniz.
Araba her zaman daha iyidir. Sıcak soğuk fark etmez. Kaza durumunda sizi koruyacak bir kaportası vardır. Denge kaybetme riski yoktur. Sürerken sigara içilebilir. Uzun yollara gitmek gerektiğinde iş görür.
Araba daha kullanışlı. Gezdireyim mi seni?
Ön koltuğa binersem olur 🧚♀️
Görüş
38Görüş
Kimine göre araba , kimine göre motor.
Sizin içinize hangisi siniyorsa onu alın.
Ben iki tane aldım.
Ben motordan vazgeçemem.
Benim için başka bir şey.
Honda Hayat Onda.
Cbr125r
Cbr600rr
Motor tabiki de! Bende almak istiyorum, bir fırsatını bulursam alırım belki. Hem daha pratik, hem de daha eğlenceli ¢
Araba ⭐⚡
Motosiklet derim her zaman. Ama arabada kısmen kullanışlı. Topluca bir yere giderken arada araba lazım oluyor yalan yok :)
Hava şartları güzelse motor. Onun dışında araba 4 mevsim de kullanılabilir. Araba daha kullanışlıdır ama motorun zevki bambaşkadır
Yerine göre değişiyor havanın güzel ya da kötü olması farketmez
Trafikte pek beklemek istemiyorsan motor ama arabanın ayrı bi konforu var. d
Motor eglencelidir ama turkiye gibi biyerde asla kullanisli degil.
Yolda sıkıştırmasalar garibanları motor derdim.
Araba daha kullanışlıdır yaz kış sıcak olur en basitinden ya da içinde sakatlanma riskin daha azdır
Motorun keyfî bambaşka o yüzden daha çok motoruma biniyorum
Motor tehlikeli ama eğlenceli tavsiyem arabadır.
Motor gibisi var mı ya
Araba kullanışlı motor rahattır
Kullanmasını bilene motor 🏍️
Araba daha kullanışlı ama motor daha zevkli
Araba candır gerisi risk
Araba bi' zahmet, motor kullanan ölür
Bana göre araba 4 tarafım kapalı olmalı 🤣
Araba ama halıda çok yavaş gidiyo ya
En İyi Görüş