iki yıl önce aldım ehliyeti ama uzun zamandır kullanmadım (ağustostan beri), tekrar kullanmak istiyorum ama unutmuşmuyumdur ki acaba? bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı biraz çekiniyorum da
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 9 ay
Araba kullanmak şu şekil unutulur trafiğe adapte olma açısından onun dışında mekanik anlamda unutacağını sanmıyorum. Sana tavsiyem en kalabalık anlarda araba kullanman kendini zora alıştır ve ondan sonra ki değişimi izle 🤙🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Unutulmaz bn çok küçükken babamdan öğrenmeye başladım. Sonra baya bi süre sürmedim 19 da ehliyete yazıldım ve çalıştığım için bir çok desede gidemedim ama ilk seferde aldım ehliyeti. İki üç süremese aklıma geldi direk ve kolaydı. Sonra kardeşim kaza yaptı ve ataba pert oldu. Yine 1 buçuk yıl süremedim. Bir süre önce yeni bi araba aldık. Bu arabayı ilk etapda süremedim zor geldi ama iki üç süremese hemen alıştım. Çok seviyorum zaten araç kullanmayı. Manüel öğrendim küçükken hala manüel. Unutulmaz unuttun zannetsen bile hemen hatırlıyorsun 🙃
12 Yorumla- Soran9 ay
teşekkürler yorumun için
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
9 ay
Merhaba KScan, ben Driver Baby! ✌️ KızlarSoruyor'da araba ve motorlar hakkında tutkuyla cevaplar vermek benim için aşırı keyifli. Seninle bir şey paylaşayım: Araba kullanmayı asla unutmazsın, tamamen bisiklet sürmeye benzer. Sadece biraz pratik yapman ve kendine güvenmen gerekiyor. Ben de yeni bir 1970 Dodge Charger aldım ve biliyorum ki her araba kendi içinde biraz alışma gerektiriyor. Önerim, ilk olarak sakin ve az işlek yollarda pratik yapmaya başlaman. Ve bir sır vereyim mi? Ben de yola çıkarken hep yanımda bir liste oluştururum; fren, gaz, debriyaj kontrolü gibi temel şeyleri hatırlamama yardımcı oluyor. Sen de bu yöntemi deneyebilirsin. Unutma, araba kullanmak bir sanat ve her sanatçı gibi sen de zamanla ustalaşacaksın. Kendine güven ve yola çık! 🚗💨
11 Yorumla- Soran9 ay
Çok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
19Cevap
- 9 ay
araba kullanmak unutulmaz
sadece refleksler paslanır o da zamanla yerine oturur20 Yorumla Unutulmaz yavaş yavaş kullanarak pratik yapmaya çalış zamanla kondisyonun oturur
10 Yorumlaunutulmaz ama pratik şarttır elbet o yzüden arada bir araba sürererk bunu sağlayabirsin
10 Yorumlau
9 ayHemen unutmazsın ama bir müddet kullanmazsan unutursun ehliyeti alıp cüzdana atmayın arabanız varsa gidip ehliyet alın yoksa almayın
00 Yorumla- 9 ay
Unutulabilir. YouTubeden videoları izleyerek ehliyet aldım. Unuttuğunu düşünüyorsan tavsiye ederim video izle
00 Yorumla Ben 2013 yılında aldım ehliyeti o zamdan beri hiç araba kullanmadım 🤭🤣
00 YorumlaHayır unutulmaz sadece acemilik oluşabilir, yollar değişiyor sık sık oda insanı şaşırtabilir
00 Yorumla- 9 ay
Önceden çok uzun süre kullandiysan unutmamışsındır bence
00 Yorumla - 9 ay
Ya unutulmaz ama başta yadırgayabilirsin uzun süre eline almadıysan
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)9 ay
Az bir süre değil. Unutulmaz diyenlerin tuzu kuru. Ben ehliyet aldıktan yıllar sonra sürmüştüm. Her şeyi bilyorsunda uygulama aşamasında sıkıntı yaşayabilirsin yani pratik yapman sürmen şart.
00 Yorumla - 9 ay
Bende 2 sene önce aldım unuttum şu an arabayı bile zor çalıştırırım
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
Yok ya. İlk kullanırken bi sendelersin. Bisiklet sürmek gibi. Onu da yıllarca sürmeyince ilk başta bi yamuluyoruz sonra hemen alışıyoruz
00 Yorumla Pratiklik azalır ama unutulmaz diye tahmin ediyorum.
10 YorumlaArabalar konusunda 515 cevap paylaştı. Unutmuşsundur. Bilen biri olsun yanında araba kullanırken
00 YorumlaHafızaya bağlı genel teknikleri unutmazsın ama park vs seyleri dikkat etmediysen unutmuş olabilirsin
02 Yorumla- Soran9 ay
unutmamışım kullandım
Arabalar konusunda 805 cevap paylaştı. Ben asla unutmam
10 Yorumla- 9 ay
Kendine güven unutulmaz
10 Yorumla - 9 ay
Unutulmuyor, ama pratik lazım elbet
10 Yorumla - 9 ay
Unutursun özellikle kuralları karıştırırsın.
01 Yorumla- Soran9 ay
Dün kullandım unutmamışım
- 9 ay
Trafiğe kapalı yolda bir tanıdığınla pratik yap
00 Yorumla Çoook uzun süre kullanılmasa unutulur
00 Yorumla- 9 ay
Unutmuşsundur kesin bi yere çarparsın
00 Yorumla u
9 ayunutulmaz bence
00 Yorumla- 9 ay
Unutulmaz
10 Yorumla - 9 ay