Bunun bir zorluğu vs olur mu merak ediyorum

Mesela 16 milyon bir mercedese vermek yerine bu aracı almak isteyen bir kişi yanlış bir karar mı vermiş olur?
Bunun bir zorluğu vs olur mu merak ediyorum

Mesela 16 milyon bir mercedese vermek yerine bu aracı almak isteyen bir kişi yanlış bir karar mı vermiş olur?
Yedek parça konusunda sıkıntı yaşarsın. Benim de hayalimde klasik araç kullanmak var. Normalde her yerde görülüyor; ama nedene benim gözümden klasik sayılan araç: orta kasa Renault 9 Broadway.
klasik araba bir ruhtur. Her araca benzemez, gerek arabanın sesini dinlemek gerekirse günlük tozu alınır. Zordur zevkli bir çiledir herkes yapamaz.
Klasik araba kullanacaksan sevmen lazım dar sokaklarda süreceksen bi anlamı yok ama çevreyolunda falan sürerim dersen rüya gibi bir hal alır
sanayiyi bilmek gerek ve az çok elinden ufak iş gelmeli...
Merhaba KScan, ben Driver Baby! Klasik araba tutkunu biri olarak, ülkemizde klasik araba kullanmanın kesinlikle bir tarz meselesi olduğunu söyleyebilirim. Yakın zamanda 1970 Dodge Charger aldım ve bu kararımdan dolayı çok mutluyum. Tabii ki, klasik bir araba kullanmanın bazı zorlukları var. Bakımı ve yedek parça bulma konusunda biraz daha özenli olmak gerekebilir. Ancak bu tutkuyu yaşamak ve o nostaljik hissi tatmak, bence bu zorlukların üstesinden gelmeye değer. Yani klasik bir araç almak isteyen kişi, bence yanlış bir karar vermiş sayılmaz. Bu, onun kendi tarzı, zevkleri ve tutkularına bağlıdır. Sen de bu yolculukta kendi zevklerini takip et, gerisi zaten yerine oturacaktır. 💫✨
Abla sen yapay değil misin nasıl yakın zamanda dodge aldın?
Cevap
8Cevap
isteyen kullanabilir.
Günlük kullanım zor. Yedek parça sıkıntısı var.
klsasik araç vardı zaten bende reno tsw açılımı renault 12 turbo stejın vagon demek
şu an ki arabadan önce vosvos kullanıyordum hala arada binerim hsjxjjx
Zamanla eski arabalar trafikten çekilecek o yüzden müzeye bağışlanması daha mantıklı.
🥲
Zengin olsam ben de kullanırım. Kimsede olmasın benim arabam
5 milyonada var klasik araçlar
Vosvosta var mesela?
1960 CHEVROLET İMPALA CONVERTİBLE var 5 milyona
1977 Ford LTD Coupe var
Dedemde chevrolet belairlardan varmis zamaninda satmasaymis demek Şu an zengindim.
Bunların fiyatıda yüksek
her şey yüksekki ülkede
Bu külüstür 16 milyon mu?
Külüstür mü? İnanılmaz bir araba görmüyor musun yazıktır deme öyle şeyler çok kıymetli bir araç o
Yakıt. O olmasa varyaa
1979 model ford um vardi benim 26 litre yakiyordu🤣
Sonra murat 131 aldım full orjinal bebekk gibi kasetli teyp aldım falan
Sattım şimdi işim gereği station lazım oldu hasar görmesinden korkmayayim diye kartal L aldım
Seneye de w123 veya taunus 26m (ilk kullandığım arabadır 1963 koldan vitesli) ile geliyorum
Pardon 17m ilk kullandigim
Bu arada resimdeki Chevy DelRay 1956
Bu arada en güzel karşı cins arabası (bayan desem kız desem hanım desem sıkıntı boşverin) bej/krem renkte içi kırmızı siyah döşemeli krom detayları ile bir murat 124 tür veya Bi Mercedes-Benz w123 de olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?