Bizim arabamızı eşimin ailesi bizden çok kullanıyor, bu sorunu nasıl çözmeliyiz?

Arkadaşlar 9 aylık evliyim nişanlı iken bir ay mihirlerimi taktım sonra eşim ev alalım dedi bileziklerimi verdim oda arabasını saati ev aldık şimdi ise zincirlerimi verdim nişanlılık döneminden begri kendimizi çok kistik gece gündüz çalıştı kendime bı tane ruj bile almadım bu süreçte borcumuz bitsin kimseye muhtaç olmayalım diye gittik kel kör bı araba aldık eşimin abisi 5 yıllık evli kız zamanında altınlarını vermedi güzel arabalarla hayatlarını bolluk içinde yaşadılar sonra bana ona evlenmeden ev alındı gibi konuştular heryerde istese 5 sene önce hem arabaları hem evleri olurdu verseydi altınları onlarda bizle aynı zmnda aldı evi şu an arabalari yok ama yine rahat hayat yaşıyorlar konu şu ki bizden çok araba onlarda benden fazla onlar biniyor benim mihirime saydık araba benim ama ben değil onlar kullanıyor kendileri kullandığı yetmediği gibi kızın annesi hasta olsa bizim arabayı kullaniyorlar abisi var babası var ikiside alkolik bu zmna kadar bı tane Toros bile alamamislar hep rahat hayat yaşamışlar bense hep bisilerden kısıp hayat kurmaya çalıştım ben babamı görmezdim 3 gün sürekli geceli gündüzlü çalıştı ev araba yapmaya çalıştı yıllarca hep fakirlik gördüm yokluk nedir bilirim yilarca otobüs kullandım ama diğer kızın ailesi öyle değildi şu an bizim arabayı kullanmaları zoruma gidiyor asla kıskanç bir insan değilim hem kiskaniyorlar aldık diye hemde onlar kullanıyor babası abisi bulmuyor araba bizim arabayla biz hallediyoruz işlerini napmam gerek arkadaşlar akıl verin lutfen

Bizim arabamızı eşimin ailesi bizden çok kullanıyor, bu sorunu nasıl çözmeliyiz?