Arkadaşlar 9 aylık evliyim nişanlı iken bir ay mihirlerimi taktım sonra eşim ev alalım dedi bileziklerimi verdim oda arabasını saati ev aldık şimdi ise zincirlerimi verdim nişanlılık döneminden begri kendimizi çok kistik gece gündüz çalıştı kendime bı tane ruj bile almadım bu süreçte borcumuz bitsin kimseye muhtaç olmayalım diye gittik kel kör bı araba aldık eşimin abisi 5 yıllık evli kız zamanında altınlarını vermedi güzel arabalarla hayatlarını bolluk içinde yaşadılar sonra bana ona evlenmeden ev alındı gibi konuştular heryerde istese 5 sene önce hem arabaları hem evleri olurdu verseydi altınları onlarda bizle aynı zmnda aldı evi şu an arabalari yok ama yine rahat hayat yaşıyorlar konu şu ki bizden çok araba onlarda benden fazla onlar biniyor benim mihirime saydık araba benim ama ben değil onlar kullanıyor kendileri kullandığı yetmediği gibi kızın annesi hasta olsa bizim arabayı kullaniyorlar abisi var babası var ikiside alkolik bu zmna kadar bı tane Toros bile alamamislar hep rahat hayat yaşamışlar bense hep bisilerden kısıp hayat kurmaya çalıştım ben babamı görmezdim 3 gün sürekli geceli gündüzlü çalıştı ev araba yapmaya çalıştı yıllarca hep fakirlik gördüm yokluk nedir bilirim yilarca otobüs kullandım ama diğer kızın ailesi öyle değildi şu an bizim arabayı kullanmaları zoruma gidiyor asla kıskanç bir insan değilim hem kiskaniyorlar aldık diye hemde onlar kullanıyor babası abisi bulmuyor araba bizim arabayla biz hallediyoruz işlerini napmam gerek arkadaşlar akıl verin lutfen
+1 yılÖncelikle ekonomik eşinizi düşünerek bir şeylerimiz olsun adı altında ekonomik idare ederek yaşamınız güzel bir şey sıkıntılı gibi görünebilir fakat günün birinde mutlaka ama mutlaka başarı gelecektir buna emin olabilirsiniz ben bilirim idare nasıldır siz anlatınca yabancı gelmedi.
Aslında sorun eşinizde. Eşiniz sizin can sıkıntınızı dinlemeli sorunu bir bilmeli ve şunu demeli "bu kadın haklı altınlarını verdi ev için ve araba aldık arabayı neden abimler ailem kullanıyor karımın üzülmesine izin vermemeliyim" demelidir.
Yani şimdi siz gidip arabayı kimseye vermesenizde olmuyor çünkü o aile en yakın sizin eşinizdir. Yani meseleyi en yakın o aileye yakın eşiniz maalesef. Ha tabikide sizde o ailedensiniz ama bu araba alma verme olayı kesinlikle doğru bir şey değil.1. Baktınız ki eşiniz laftan anlamıyorsa o zaman mecbur şunları yapacaksınız.
Ehliyetiniz varsa arabayla işe siz gidin. Araba tüm gün sizde olsun. İster iş yakında olsun fark etmez "market yapıyorum alışveriş yapıyorum evin eksiği oluyor" vs dersiniz veya açıklama yapmanıza bile gerek yok.
2. şey ise arabayı eşiniz alıcak tüm gün onda kalıcak.3. Birde şöyle bir şey var şimdi diyeceksiniz ki "tamam tüm gün bizde kalsın akşamları illaki boş olacak" o zaman da artık ya yalanlar söyleceksiniz "araba bozuk" falan ama anlamıyorlarsa artık o arabayı kim alıyorsa ona "araba benim ben arabamı kullanmanızı istemiyorum çok zor durumda olursunuz alırsınız ama her şeyde de alırsanız ben kendi ihtiyaçlarımı göremiyorum. Biz bu arabayı emek vererek aldık havadan gelmedi" dersiniz.
Sizi çok iyi anlıyorum. Araba vermek en nefret ettiğim şeylerden biri. Araban yoksa kimseden isteme kimse de senden istemesin olsun bitsin. Bazıları arabayı oyuncak bir şey sanıyor "alayım ne olacak" al almasına da mazotunu koyuyormusun yok! Vergi vermiyorsun, bakımlarını sen yapmıyorsun ama bulmuşlar sizin gibi iyi niyetli insanı oh al arabayı gez rahatça yaşa. Siz ruj bakım için bir şey bile alamazken adam arabayı alıyor işini yapıp geliyor. Saçmalık
Hanımefendi kesinlikle böyle bir şeye izin vermeyin. Kimsenin sizi ve eşinizi ezilmesine müsaade etmeyin. Bazen dimdik durup hayır demek de lazım.Ben sizin yerinizde veya eşinizin yerinde olsam "benim arabam kıymetli kupondan düşmedi ben kendi ihtiyaçlarım için o arabayı mecbur aldım başkalarının kullanmasını istemiyorum. lütfen kusura bakmayın" derdim.
Ya bu açıklamayı yapmanıza bile gerek yok da işte olaylar bir şeylere izin vere vere gelişmiş artık buna dur demeniz gerekli. Valla kolay gelsin inşallah bu durum çözülür.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle çok geçmiş olsun..
Üzücü ve sor bir durum olarak görünse de çözümü yok değil.
Eskilerin bir sözü geldi aklıma " Para ile imanın kimde olduğunu bir Allah bilir ".
Bunun nedeni sadece ilk akla gelen durum değil, aynı zamanda böyle can sıkıcı zamanlarda da çözüm sağlamaya yardımcı olmasıdır.
Naçizane tavsiyem..
Eşiniz ile oturup ( çocuğunuz varsa onlardan habersiz ) kendinizin de inanacağı bir senaryo üreterek maddi sıkışıklık nedeniyle aracınızı satılığa çıkarın.
Bu illa ki bir sanal site de olmasa da , aracın içi ve dışının mı temizliğini sağlayarak üzerine koyacağınız satış ilanı ile de başlayabileceğiniz bir süreç olsun.
Bu durumun nedenini sorabilecek herkese eşinizle beraber standart bir cevap vermeye çalışın, yani uzun zamandır ertelediğiniz, altından kalkamadığımız, fakat ne olduğunu kimse belirtmediğiniz yüzeysel konuştuğunuz bir borcunuz olsun mesela.
Bu süreç ilerlerken araç satışa çıktığından dolayı aracınıza ihtiyaçları olduğu durumlarda, müşterinin aradığını ve birazdan buluşmaya gideceğinizi söyleyebileceğiniz türlü türlü bahaneler tutun yedekte.
Duruma ve tavırlarına göre aracınızı zamanla satıştan çekebilir ya da cidden satıp parasına dokunmadan altın döviz ya da farklı yatırım araçlarında tutup üzerinde düşünerek daha sağlıklı bir sürece başlayabilirsiniz.
Şimdi aklınıza muhtemelen soru gelecek.
Neden ben onlardan dolayı kendi zevkimden mahrum kalıyorum ki?
Bu durumda haklısınız ama baş edemediğiniz bir soruna ya radikal kararlar alıp artık vermemeye başlayacak.
Ya da mecburen böyle senaryolara başvuracaksınız.
Her ikisinde de eşinizle ortak karar alamadığınız sürece hiç bir çözüm de fayda sağlamayacaktır bunu da aklımızdan çıkarmayın.
Sevgiler00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumun sana rahatsızlık verdiği açık. Öncelikle, duygularını eşine açık bir şekilde ifade etmek önemli. Onun da senin duygularını anlaması ve ortak bir çözüm bulmanız gerekiyor. Belki de arabayı ortak kullanım için belirli gün ve saatlerde paylaşmak gibi bir çözüm bulabilirsiniz. Ayrıca, eşinin ailesinin de sizinle daha saygılı ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurmasını sağlamak için onlarla da doğrudan konuşabilirsin. İletişim ve anlayış, bu tür durumların üstesinden gelmede önemli rol oynar.
02 Yorumla
Soran+1 yılO benim abim ne diyim diyor umursamıyor yatıp uyuyor sabah gidip gece birde gelip bişey konuşup cozmuyoruz bile boşan diyip geciyor
- +1 yıl
Sen el koy duruma. Gerekirse kötü gelin ol salla gitsin. Onların olsaydı size verirler miydi? Ayrıca herkesin malı kendi özelidir. Ortalık malı yapmaya gerek yok. Arabayı verdiğinizde iyi vermediğinizde kötüyseler defolsunlar yani. Kullanmak hoş değil.
Vallahi bacım kusura bakma da neden her şeyi sen halletmek zorundasın Senin kocanın ağzı yok mu dili yok mu ailesine tepkisini koyacak Kardeşim ben bu arabayı tek başıma aldım Bu araba için sabah akşam çalıştım Ne herkes istiyor neymiş eltinin annesi hastaymış arabayı ver Sana ne ya da Kocana ne eltinin annesi ise kaynını ilgilensin gitsin otobüste götürsün gitsin trenle götürsün sana ne Arabaya benzin parası atıyorlar mı Arabanın muayene parasını veriyorlar mı Mademki arabayı kullanıyorlar Senin tek çözümün şu bundan sonra eşin söyleyecek arabayı kullananlar muayene parasını da yarı yarıya ödeyecek benzin parasını da her bindiklerinde benzini dolduracaklar Yoksa sen bunlardan kurtulamazsın paçayı kaptırmışsın Senin kocan da belli ki ailesine karşı bu boyunu Kıldan İnce saf olma Mademki senin kocana cevap veremiyorsa sen onlara laf sok Yani arabayı kullandıkları için bildiğin laf sok isteselerde onlar da çalışıp alırlardı 5 yıl önce imkanlar daha çoktu saf olmayın her şey böyle elinizi bacağınızı kaptırmayın lafınızı sokun baktım kocan söyleyemezse kocana söyle ki böyle yaparsan arabamı da alır Babamın evine giderim akıllı olsun sonuçta senin de emeğin var bir ruj bile alamamışsın ne için araba al kocanın Ailesi kullansın diye mi
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmadan öncede söyledim ona almazlar dedi şimdi hafta sonu bile birlikte gezmek istiyorlar inanın çözümü yok sat desem bu kez hastalansak araba yok çocuğumuz olsa kontrole milletin arabasını isteyecez oda çözüm değil artık cozumsuzum
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba KScan! Ben Driver Baby, arabalarla aram oldukça iyi diyebilirim. 🚗 Senin durumun gerçekten zor bir durum. Ailenle arandaki bu dengeyi kurmak her zaman kolay olmayabilir. Ancak, burada en önemli şey kendi alanını ve sınırlarını belirlemek. Eşinle birlikte, arabayı kimlerin ve ne zaman kullanabileceğine dair net kurallar koyabilirsiniz. Bu konuda hemfikir olmanız ve birbirinizi desteklemeniz son derece önemli. Yapabileceğiniz bir diğer şey, ihtiyaç duyduklarında onlara alternatif çözümler sunmak olabilir. Belki kendi araçlarını alabilecekleri veya kiralayabilecekleri yollar hakkında onlara bilgi verebilirsiniz. Unutma, senin iyiliğin de önemli. Kendi rahatını ve mutluluğunu da düşünmekten çekinme. Bu tür durumlar kolay değil ama iletişim ve kararlılıkla çözülebilir. Bol şans! 🍀
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılHastalıktan ise karışmayın sevaptir ama hep hasta olacak değil ya?
Anlatıyorum planı:
Eşiniz arabanızı alsın sanayiye gitsin Bi motorcu dükkanının önüne çekip kaputu açık şekilde arabanın arkadan fotosunu çekip durum atsın "motor yedi h. o" falan diye sonra 1 ay kadar arabayı kullanmayın. Bu 1 ayın 2. Haftası falan o kişilerle otururken eşiniz araba baksın onlara biz araba arıyoruz satacaz arabayi falan desin o arada da bulduğunuz uygun ve güzel arabaları onlara gösterin "kayinco şu araba sana gider ben bunu tanıyorum ayarlayalım benim bütçeye fazla bu araba yoksa alirdim da sen alabilirsin" falan diyin. Eninde sonunda yanasacak öyle varlıklı ise. 1 ayın sonunda gene aynı terane olursa vermiyorum arabamı Bi araba yüzünden aramızı bozacaksan da senin de mk diyin bitsin gitsin00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuna benzer bir Olay yaşadım.. Eşim doğumgünümde bana araba almıştı, o kadar sevindim, sonra 1 ay içinde belki 3-4 kere binebildim, araba ortadan kayboldu, araba nerde diye sorduğumda dükkanda lazım diyordu. Birgün gittim dükkana, Ortağı ve Karısı arabama bindiler kullanıyorlar. Acayıp morelim bozuldu, eve geldim kendi kendimi yedim sinirden, Bana aldığı arabayı başkaları kullanıyor, ben alışverişimi bir çocukla eşşek gibi aylarca taşıyordum. O gece sinirden Sabaha kadar uyumadım. Hep sinir yaptım, Sonra sabah 4-5 falan oldu neyse dedim Allahım sen bildiğin gibi yap. Ertesi gün aradı beni, Aşkım Araba yanıyor dedi itfaiye geldi söndürmek için, İtafiyede ilk defa durduk yere yanan bir araba görüyoruz demiş. Ben sadece telefonda dedim ki.. Hiiiiiiç Üzülmedim çok iyi olmuş canıma değsin dedim. Kafayımı yedin dedi? Evet yedim dedim ohhhhh dedim çooook güzel olmuş. 😂😂😂 Hiç üzülmedim. Çoooook iyi oldu.
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 aşırı iyi olay yaa
Cevap sahibi+1 yıl@Sevgiiyileştirir o günden beri korkuyor benden bak beddua ederim diyorum beni delirtme 😂😂 amannn sen etme diyor
- +1 yıl
Hahahahha 🤣🤣 yaa hayır dualarında tutuyomu? Bi denesene belki zengin olursunuz 🤪 ama sabaha kadar uyumamalı bir dua olmalı bak
+1 yılEn doğru çıkar yol arabayı satmak döviz alın ya da gr altın alın külçe yani, eşini buna ikna et iknada olur arabanın faydası yok birde masrafı var boş ver döviz veya külçe altına bağlayalım parasını ilerde alırız daha iyisini alırız diye ikna edersiniz.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun aynısını yaşamış biri olarak tek çözüm maalesef o aracın satılması. Kimse binmesin çünkü aynı durum onlarda olsa kimse seni bu kadar bindirmez. Sorunu çözecek tek kişi eşin. O da her konuda olduğu gibi çoğu erkek orta yolu bulmayı bilmediği için böyle sorunlar yaşanır bazı evlilikler boşuna bitmiyor, ailesine gerektiği gibi davranmayı bilmeyen erkekler yüzünden bu sorunlar yaşanıyor oysa erkek doğru hareket etmeyi bilse sorun hiç ortaya bile çıkmayacak ama bizim Türk erkeği bu konuda çoğu aptldır evliliğini bitirir yine doğruyu görmez. Aracı satıp kurtulsan başka bir sorun yine çıkacaktır ailesine bağımlı bir erkek olduğu sürece, Allah yardımcın olsun. Böyle adamla yaşamak zulüm çoğu zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten aile olamamışsınız. Gerçek bir aile olabilseydiniz aileden birinin ihtiyacı olduğunda senin arabanı kullanması zoruna gitmezdi. Hele hastalık söz konusu ise. Eltinin şunu var bunu var ama benim yok diyerek hayatı kendine zehir etme. Kendini birileriyle kıyasladığın sürece hep mutsuz olursun. Ha birde bir tavsiye vereyim şu hayatta ne yaparsan yap Allah için yap, insanlar için değil. Niyetin Allahın rızası olsun herzaman sevabını düşünerek yap. Çünkü o zaman yaptıklarından pişman olmazsın bilirsin sevabını aldığını çünkü insanoğlu nankördür. Yapmasaydın der.. iyilik yap denize at dünya malı için kendini harab etme
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan şeylerden tatsızlık huzursuzluk yaşayıp birbirinizi kırmayın Hanım Kız rahatsız oluyorsa satın arabayı siz de arabasız kalın onlar da araba sıkarsın mesele çözülür 3 günlük dünyada dünya malı için birbirinizi kırıp dökmeyin ya konuşarak halledin ya da arabayı satarak halledin
20 Yorumla
+1 yılBen araba konusunda hassasım hem arabanin fiyatininda 1 milyona yakın olması sebebiyle parçaları filanda pahalı öyle önüme gelen herkese vermem çünkü verince illa bir zarar veriyorlar arabaya sonra sanayide masrafını ben koyuyorum kocanda bunları düşünsün babamdan hicbiseyi sakınmam o ayrı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak ben de senin gibiydim. Birikim yapiyodum yani kendimce kenara köşeye birşeyler atiyodum. Biriktirdiklerim abisinin o borcu bu borcu ve gorumcelerimin okul harçlığı adı altında gidiyordu. Baktım ben kendimden kistikca başkaları benim paramda hak sahibi oluyor koy g. tune dedim yiyorum şu an parayı.
Ayrıca eş çok önemli bi detay. Bu senin fark ettiğin olayları eşin fark etmiyorsa ya da eşine çok normal geliyorsa istersen kendini parçala hiç bişey yapamazsın
20 Yorumla
+1 yılDirek söyle eşine mi kimse söyleyeceksen hemen al arabanı altlarından bozulacaklarsa bozulsunlar az yesinler kendilerine alsınlar hiç sevmem böyle şeyi hadi arada çok lazım olur bişi olur verirsinde her zaman olmaz
10 Yorumla
+1 yılEhliyetin yoksa ehliyet al işe gir , işe arabayla git ayrıca arabayı da kendi üstüne al. Senin arabanı neden millet kullansın ki yarın bir gün çocuğunuz olur. Arabanın da km artıyor sakın verme mümkünse çirkef ol yoksa hakkını yerler
00 Yorumla
+1 yılEşinle bu durumu konuş o da ailesiyle konuşsun süreklj arabayı veremeyeceğini söylesin. Hem bozulsa yenisini size onlar mı alacak? Hayatta almazlar. Hayır demeyi bilin her istediklerinde vermeyin siz hayır demeyi bilmiyorsunuz ama böyle çok kullanırlar
00 Yorumla
+1 yılöncelikle sizi tebrik ediyorum eşinize ve yuvanıza sagladıgınız katkıdan dolayı fakat bu durumu çözmenin en net yolu bu durumu eşinize üslubu yerinde bir dil ile anlatmanız gerekiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım o benim abim ne diye bilirim diye sinir kirizi geçirip gecenin 4 ünde babamı aradı sikayet etmek için
- +1 yıl
hmm yanlış bir eylem olmuş kanatimce
+1 yılArabayı satın onlar araba alsın siz onların arabasını kullanın sorunu kökten çözüp avantaja çevirin😄
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla özveride bulunmuşsun fazla fedakarlık yapmışsın eşin ve eşinin ailesi bu durumu suistimal etmiş masaya yumruğunu vurma vakti artık
10 YorumlaBı sınır çizmek şart olmuş size hoş başta lazımdı ama bundan sonra bişi derseniz kötü olursunuz muhtemelen ama geç olsun güç olmasın...
00 Yorumla
+1 yılKisacasi anahtari vermicen kullanmamanizi istiyoruz diyip nokta koycan ondan sonrada nederlerse desinler umursamican başka çaresi yok cunku
00 Yorumla
+1 yılYa versene arabamızı
10 Yorumla
+1 yılEşine diyeceksin ister normal anlat, ister restini çek beni ilgilendirmez bu durum düzelsin yoksa boşanalım de.
10 YorumlaBence başta tepkinizi koymanız gerekiyordu ki alışmicaklardı. Şimdi de kibarca konuşmanızı tavsiye ediyorum
10 Yorumla
+1 yılYani ya satın kurtulun ya da başka çare yok insan çok yipraniyo bu evliliklerde
10 Yorumla
+1 yılArabada verilmez ki çok çok acil bir durum olmadıkça istenmezde, verilmezde.
10 Yorumla
+1 yılİlk eşinle konuş bu durumu sonra söyleyin vermek istemiyoruz diye
10 Yorumla
+1 yılValla eşine söyle, arabayı satıp geri alayım akıp tak koluna. Başka şekilde çözülmez by olay
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana tavrını göster ve kullanmalarına izin verdirme. Hem kullanacaklar hem bir de yüzsüzce gülecekler şaka gibi ya 😒☹️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok basit, akrabalardan uzakta yaşayacaksın ve çok yüz göz olmayacaksın
11 Yorumla
+1 yılEşin yok dşyemiyor belli
Onlarda kendi arabası gibi kullanıyırsa
Arabayı satın
Nasıl olsa pek kullanmıyorsunuz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 defa geri çevirdiğinizde bir daha isteyemezler kız , deneyin farkı hemen hissediceksiniz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSatın arabayı kurtulun tamamen kırgınlık olmaz böylece
00 YorumlaBir şey soracağım ama ya da daınışacağım biraz özel
00 YorumlaBence esinle bu konuyu konus tatli bi dille dile getir
00 Yorumla
+1 yılOkurken bn sinir oldum. Eşine söyle araya mesafeyi koysunlar snde laf arasnda laf sok
00 Yorumla
+1 yılArabanın lastiklerini indir 4 ü birden kimse kullanamaz rahat edersin sonrada unuturlar 😉
00 Yorumla
+1 yılSat arabayı daha çok rahat edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kez hastalansak hastaneye gidecek arabamız olmuyor
+1 yılSiz neden kullanamıyorsunuz
013 Yorumla
Soran+1 yılSürekli eşim ve abisinde
- +1 yıl
Yaşındayken yanında sen olmuyor musun söyle alsın seni bir yerlere götürsün Sen de ehliyet al al arabayı kullan sana kullanma demiyorlardır
Soran+1 yılEşim işe giderken arabayı goturuyor saat 1 e kadar çalışıyor gün içinde de abisi yanına gidip sürekli alıyor kullanıyor ben arabayı görmüyorum bile hiç
Soran+1 yılBenim ehliyetim var fakat dediğim gibi ise giderken yurumemeo için götürüyor ve gece bir de geliyor eşimi bile görmüyorum ki arabayı görsem sonra evde hep sorun çıkıyor inanın yanımda durmuyor hic
- +1 yıl
Tamam sen ne istiyorsun ne olsun istiyorsun Araba sende kalmasını istiyorsan sabahtan kalk kocanı işe bırak aynı arabayla geri dön git istediğin yere
Soran+1 yılBöyle biseye izin vermez gün içinde bana lazım oluyor diyor markete gitmem gerekir diyor
- +1 yıl
Yani senin de büyük Dertlerin varmış ya üzüldüm
Soran+1 yılYeni aldım ehliyeti sen kullanmasın diyor izin vermiyor
- +1 yıl
Kullanabildiğini göster o zaman
Soran+1 yılYa bide eşi benle yarışıyor ne alsam aynısını aliyor sürekli kıskanıyor buna rağmen benim arabamla esi daha çok biniyor ben anlayamadım napmam gerekiyor
- +1 yıl
Bence bir konu yeter başka konuya sıçramayalım ya da takip et özelde konuşalım bunları
Soran+1 yılKullana bilsem bile bana lazım diyip vermez ve gece birde geliyor birden sonra napiyim ben arabayı bı yere gidiceksen ben bırakırım diyor araba benim yanımda durmuyor
- +1 yıl
Tamam ben ne yapayım ne istiyorsun benden
+1 yılAt avrat silah Bu üçü emanet verilmez
10 YorumlaVallah çok kötü durum açık açık konuş belli et.
10 YorumlaSize satalım arabayı deyin:)
10 Yorumla- Arabalar konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yıliyi kullanıyolar kocanı
00 Yorumla - Arabalar konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle konuşun ve çözün bu kadar da olmaz
00 Yorumla Kocanın halletmesi lazım hayır diycek
00 YorumlaBazen masaya yumruğu vurmak lazım
00 Yorumla
+1 yılizin vermeyin sizde anahtar sizde değil mi
00 YorumlaArabalar konusunda 501 cevap paylaştı. eşinin ailesine kullanmamasini söyle
00 YorumlaKocan izin vermesin bi zahmet
00 YorumlaVermeyin kullandirmayin
00 Yorumla
+1 yılYüzlerine söyle. Öyle dümdük 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbisinin aldığı vakitte sen git al arabayı
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun varsa onu bahane et.
00 Yorumla
+1 yılSatın en temizi ☺️
00 Yorumla
+1 yılEşin aptal