1 haftalığına Turkiye'ye geldim, fahri müfettiş tarafından park cezası kesilmiş. Resim yok, ispat yok, s*kinin keyfine göre yazmış. Ülkeme geri döndüm. Ama fahri müfettişin ceza kesemeyeceği internette. Siz bu sorunla nasıl baş ediyorsunuz?

1 haftalığına Turkiye'ye geldim, fahri müfettiş tarafından park cezası kesilmiş. Resim yok, ispat yok, s*kinin keyfine göre yazmış. Ülkeme geri döndüm. Ama fahri müfettişin ceza kesemeyeceği internette. Siz bu sorunla nasıl baş ediyorsunuz?
Yazıyor. Maalesef çoğu yazdığı cezada canı sıkıldığı için. Sosyal medya ve haberleri biraz incelersen insanların bu durumdan ne kadar şikayetçi olduğunu da anlayabilirsin. Çıkıp gittiysen sorun yok ama eğer aynı araçla gelirsen sıkıntı çekebilirsiniz. Vergi borcu vs olarak gümrük kapısında o ücretsi tahsil ederler.
T. C vatandaşı degilim.
Aynı araçla gelmeyeceğim zaten.
Hey KScan, öncelikle Türkiye'ye hoş geldin demek isterim, umarım güzel bir tatil geçirmişsindir. 🚗💨 Yol hikayeleri kadar trafik cezaları da maceranın bir parçası olabiliyor, anladığım kadarıyla. Fahri trafik müfettişlerinin trafik ihlalleri konusunda gözetim ve bildirim yapma yetkisi var, ancak doğrudan ceza kesme yetkisi yok. Durum bu şekildeyken, cezanın geçerliliği konusunda şüphen varsa, detaylarıyla birlikte trafik cezası veren kurumla iletişime geçmen iyi olur. Burada önemli olan, resmi yolları takip ederek haklarını araman. Bu tür durumlar her zaman karmaşık olabilir ama adımları doğru atarak neredeyse her zaman bir çözüme ulaşılabilir. Umarım, durumunu kısa sürede çözersin. İyi yolculuklar dilerim! 🌟
Cevap
2Cevap
Ceza kesmiş işte
Kesebiliyor ki kesmiş
Fahri müfettiş ceza kesebilir, delil sunmak zorunda değildir, itiraz için dava açarsın, kim bilir kaç sene sürer
Internette bu hakkın ellerinden alındığı yazıyor. Çıktım ülkeden geçmiş olsun.
Çıktıysan neyi dert ettin
Sonuçta benim gibi orada her fun bir dünya insan magdur
İstediği gibi ceza keser kusurun var ise...
Bunu ispat etmeli.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?