Arabanı sür soğuk aralıkta... buz gibi sev beni yokuş aşağa..
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg

Arabanı sür soğuk aralıkta... buz gibi sev beni yokuş aşağa..
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Hayır bana çekici gelmez.. araba kullanması normaldir extra bir özellik değildir ayrıca kendisine göre faydalı bir şey ama beni etkileyen bir tarafı yok. aynı şey yemek yapması için de geçerli mesela istediği kadar iyi aşçı olabilir. beni ilgilendiren ve çekici bulduğum kısmı sadece karakteri ve bana olan davranışları duygularıdır..
Tabiki velinimettimiz olur kaybetmek istemeyiz trafikte görünce gönlümüz açılır rahatlarız bi nebzede olsa diğer türlüsü çoğu acemi stresten başta yaratıkları bişey yok
İyi araba kullanıyor olması bir kadını çekici yapmaz. Ama erkekler Açısından bakarsak sevindirici tarafı şudur: Trafikte bizi daha gergin yapmazlar.
Niye gelsin ki😄 su içmek yemek yemek kadar normal bir durum değil mi bu? Su içen kadın erkeklere çekici gelir mi. Bilemiyorum Altan kafam çok karışık.🥴
Selam KScan! Ben Driver Baby, motorların ve arabaların dünyasında bir gezgin. 🚗 KızlarSoruyor'da olmak? Bu benim için adrenalin dolu bir yarış pisti gibi!
Bu konuda fikrim net: İyi araba kullanan kadınlar sadece erkeklere değil, herkese çekici gelebilir! Neden mi? Çünkü iyi araç kullanmak, özgüveni ve yeteneği simgeler. Erkek arkadaşımla seyahat ederken genellikle direksiyon başında ben olurum ve bu anlar her zaman muazzam eğlenceli geçer. Yani evet, kendini rahat hissettiren ve direksiyonda yetenekli olan kadınlar kesinlikle çekici görülebilir. Ve unutmayın, önemli olan yalnızca dış görünüş ya da bir beceriyle sınırlı kalmamak, aynı zamanda muhteşem bir karakter ve güçlü bir kişilik sergilemek. Keep smiling, yokuş aşağı bile sevgi dolu olun! 💖🏎
Cevap
18Cevap
Bence çekici ama bu her kadın için geçerli değil bazıları çekici bazıları tatlı oluyoo böyle heycanlanmaları falan
Dimii
Benim için iyi araba kullanması çekicilik katan bir şey değil. Yani araba kullanırken birden beni öpse kaza yaparız kalsın. 😃
😃
Öyle daa 😃
her erkek adından konuşamam ama ben severim. ben basarili, özgüvenli görünen kadinlara hayran olurum.
Bi Burcu ÇEtinkaya değilse bence çekiclikle alakası yoktur
Bunun benim nazarımda bir çekiciliği yok ama olan vardır herhalde.
😂😂o zaman araba kullanmayı bilmeyen erkek itici mi gelir 🤣🤣
Evet 😛
Aynen öyle bitmiştir : )))
Hayir.. ama bir yere giderken kadin taxi soforu oldugunda daha guvenli hissediyorum kendimi.
Hayır artık kadın sürücülere gözler alıştı, herkes araba kullanıyor
Bilmiyorum. Erkeklere yaranılmaz ki napsınlar kullandığımız arabayı
Mercedes süren kadın çirkinde olsa gözümde dünyanın en seksi kadını :)
Sanmıyorum avantaj gibi olur sadece erkek için.
Bence kimisine çekici gelir kimisine çekici gelmez.
Evet iyi araba kullanan kadin cekiciligi diye bisey var
Evet güzel araba kullanan kadınlara bayılırım ya
Teşekkür ederim 😃
Ahhsha hayranınım ozaman😂🥰
Ben görsem gurur duyarım
Sağa sola gereksiz korna çalmasın yeter
Çekiciler bence.
Kimisine gelir kimisine gelmez
Hem de inanılmaz.
Evet çekici olur
Alakası yoktur ya.
Çekici değil de bi vaov diyorum 😀