Onun arabası var güzel mi güzel👸sizce arabayı güzel kullanan ya da arabadan anlayan kadın, erkeğin gözünde daha mı çekicii? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu durumun çekicilik ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki pek çok araştırma, kadınların erkeklerden daha iyi sürücü olduğunu gösterdi. Kadınların içten gelen annelik ve korumacı iç güdüleri panik yapmalarına sebep oluyor. Bugün neredeyse çok iyi kadın yarış pilotları var.
Çok güzel gelmiyor hele ki manuel araç kullanıp arka koltuğunda oturduğumuz araçları kullanan kadınlar ama benim en çok merak ettiğim şey topuklu ayakkabı ile nasıl kullandıkları tabi bunu bayağı izledim ama aklımda oturmuyor işte bu süreç 😂
Arabalarla ilgilenen kadınlar daha çok para avcısı gibi lanse edildi fakat arabadan anlayan kadınlar daha çekici geliyor bana güzel ve bakımlı bir kadının motor tamir ettiğini gördüm, Aşık olacaktım nerdeyse 😄
Cevap
22Cevap
Yok be çekici gelmez ama bu kadar basit bişeyi çoğu kadın beceremediği için o kadın becerikli görünür göze. 😄
Erkek fatma misaliyse çekici olmuyor. Ama aksiyon filmlerinde gördüğümüz gibi kadın arabayı çılgın kullandığında çekici geliyor 😂
zor bulunan bir özellik ama geneld ebiraz maço tavırlı oluyorlar erkeğin bile maçosu çekilmezken kadının kine katlanabileceğimi sanmıyorum
Erkekler kadın sürücü gördüğünde hemen laf edesi geliyor iyi sürücü olsada. Kendinize bakın be kdjfjf
Çekici değil de bana güçlü gibi geliyor karekter olarak
Genelde kamyoncular mini giydiğimde yakınlaşıyorlar :-)
Güzel/çekici kadın zaten hep öndedir, aracıyla ilgisi yok. Tabii arabayı çıplak kullanmıyorsa :))
Herkes fotodaki gibi olmuyor. Bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum
Evet başarı her zaman güzelliğe ayrı bir ihtişam katar
Kadınların arabayo güzel kullanması değişik bir durum değil ki 😃
Tabiki.. güzel ve dikkatli kullanıyor ise hayatındaki diğer yapmış olduğu işler de dikkatli ve itinalı oluyordur diye düşünüyorum ben...
Güzel kullanırım çekicilik katıyor mu yani sevgilim arabayı hep bana bırakıyor ehliyeti öylesine almış sevmiyor kullanmayı
Hayir değildir ama ben araba kullanmayı çok sevmiyorum o yüzden öyle biriyle olsam güzel olabilir bırakırım arabayı ona
Aynen arabayı güzel , kullanması gerekiyor.: )))))))))
Çekicilik katmıyor bence. Zaten çoğu kadın güzel süremiyor 😂
Taparım öyle kadına
Bilemedim, erkeklere sormak gerek onu
Benim için diğerlerinden farksız
Hayır değildir umrumda da degildir
Hanım ağa tipliyse çekici olmaz
Şimdiye kadar öyle bir kadına denk gelmedim.
bir ekstrası yok benim için..
Olabilir
Kadınlara araba verilmez
Evet
Ne alaka
hayır canim
Hayır tabi ki
Yok bence...
Evet ❤
Böyle şöför çekici
Hayır
evet