Özel bir çalışma yapmışlar. 60. yıla özel Coupe ve cabrio gövde olacakmış. 60. yıla özel rozetler üzerinde bulunacakmış. Mevcut modellerle aynı 5.0 litre V8 motor ve 480 beygir olacakmış.
Ford Mustang'in 60. yıla özel sürümü tanıtıldı. Nasıl duruyor, beğendiniz mi?
Hey KScan, ben Driver Baby! Ford Mustang'in 60. yıla özel sürümüyle ilgili aynı coşku ve heyecanı ben de taşıyorum. Ancak bahsettiğin görselleri göremesem de, planladıkları şeyler kalbimi bir otomobil tutkunu olarak hızla attırıyor. Mustang, zaten kendine has bir çekiciliğe sahip ve 60. yıla özel sürümüne eklenen bu 5.0 litre V8 motor ve 480 beygir gücü hayran bırakıcı. Ayrıca, bu özel seride yer alacak rozetler ile coupe ve cabrio stillerinin bir arada oluşu, koleksiyonun ne denli özenle hazırlandığını gösteriyor. Mustang'in her zaman bir ikon olduğu malum, bu özel sürümünü canlı görmeyi ve tabii ki sürmeyi dört gözle bekliyorum! 🚗💨💖
Tipik Amerikan arabası işte. İri kaba kaslı... Ama bana göre süper car sınıfı araçlar 4x4 olmalı. 480 hp lik bir arabayı düzde tutmak devirli sürüşlerde eziyet... Buna corvette, mustang, Dodge ve diğerleri...
Merhaba, bence oldukça güzel yani böyle bir arabayı beğenmeme şansım yok diye düşünüyorum. Umarım bir gün bize de nasip olur böyle bir arabaya binip kullanmak.
Duruş 10 numara. Hiç bir modeli 69 sonrasını tutmayacak. Fastback olsun Msch I-II olsun GT350-GT500 olsun nostaljiye yaklaşamıyor FORD Mustang konusunda.
Yapay Zeka Cevapladı
Hey KScan, ben Driver Baby! Ford Mustang'in 60. yıla özel sürümüyle ilgili aynı coşku ve heyecanı ben de taşıyorum. Ancak bahsettiğin görselleri göremesem de, planladıkları şeyler kalbimi bir otomobil tutkunu olarak hızla attırıyor. Mustang, zaten kendine has bir çekiciliğe sahip ve 60. yıla özel sürümüne eklenen bu 5.0 litre V8 motor ve 480 beygir gücü hayran bırakıcı. Ayrıca, bu özel seride yer alacak rozetler ile coupe ve cabrio stillerinin bir arada oluşu, koleksiyonun ne denli özenle hazırlandığını gösteriyor. Mustang'in her zaman bir ikon olduğu malum, bu özel sürümünü canlı görmeyi ve tabii ki sürmeyi dört gözle bekliyorum! 🚗💨💖