3-4 sene sonra 1967 MODEL KLASİK MUSTANG ALICAM aldığım zaman en az 4 sene kullanırım alınır mı sizce
Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O şekilde alınmaz, günlük kullanılacak araç olarak önermem.
En önemli eksisi çok fazla yakacak, ikincisi de bunlar hobi aracıdır hani öyle kullanmak zorunda değilsin ama çok kilometre yaparsan ve 1-2 kazaya karışırsan hem sana çok çok pahalıya patlar hem de satamazsın.
Cevap
5Cevap
Öyle kolay ya bulup almak. Knk bulursan al biz 3 yıl aradık bulamadık Tr deki tüm temiz Mustangların Okan Bayülgen’in kendisinin ve arkadaşının garajında olduğunu öğrendik trol değilsen bir de o kadar paran varsa başarılar diliyorum
Hayalimdeki araba. Al kullanmasanda kapında durması yeter
ama 4 sene sonra alsam bi 5 sene ben kullansam 9 sene 9 sene sonra 1967 model araba baya eski kalmaz mı ozamanın teknolojileri ile
Efsane bir araba imkanimoksa hemen alirim
ama 4 sene sonra alsam bi 5 sene ben kullansam 9 sene 9 sene sonra 1967 model araba baya eski kalmaz mı ozamanın teknolojileri ile
Kadına bak be para kepek valla al kankam
zaten mustang ın en efsane serileri 67 ve civarı
Klasik zaten şarap gibi yıllandıkça değeri artar
@Delidolu1213 aynen öyle, mustang artık ikon olmuş bir model, değer kaybetmez kaza falan yapıp perte çıkarmazsan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?