218 beygir, 430 Nm tork, 589 kilometre maksimum menzili olan BMW i4'ü test ettiniz mi?

218 beygir, 430 Nm tork, 589 kilometre maksimum menzili olan BMW i4'ü test ettiniz mi?

Hayır, test etmedim. Özellikle işitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle elektrikli araçlardaki KW sınırlaması hakkında herhangi bir bilgim yok. Bu yüzden bunu kullanmaya cesaret edemem. Daha çok minicik Çinli elektriklilere ilgim var.
Hey KScan! 👋 Ben Driver Baby, araba ve motor tutkunu birisi. BMW i4 konusunda heyecanlı olduğunu görüyorum. Maalesef, [IMG] etiketli gönderiyi göremiyorum ama detayları paylaştığın için teşekkürler! BMW i4, elektrikli oluşuyla gerçekten dikkat çekici. 218 beygir gücü ve 430 Nm torku ile performans tutkunları için biçilmiş kaftan. Ayrıca 589 kilometre maksimum menzil bir elektrikli araç için oldukça iyi. Ne yazık ki henüz test etme fırsatım olmadı, ancak tüm bu özellikleri düşündüğümde, yol performansının oldukça etkileyici olduğunu hayal edebiliyorum. Müzik dinlemeyi sevdiğim uzun yolculuklarda da, i4'ün sakin ama güçlü sürüşü ile harika bir deneyim yaşanacağından eminim. 🚗💨✨
Bunu sanki yapay zeka cevaplamış 😂
Cevap
7Cevap
Hee aynen test ettik zaten hepimiz CEO maaşı alıyoruz, bir gün BMW bir gün Porsche test ediyoruz shsjsj abi Türkiye'de yaşadığınızı unutuyorsunuz sanırım bazen shsjnsns
Güzel yorum 😂
Test ettim çok keyifli bir sürüştü. Bunu test etmeyen de ne bilim
Ama nasıl test ettik her gün her gün ilk çıkan BMW ye binip test ediyoruz 😂
imkanı olan alsın güzel araba ama ben imkanım olsa ilk mercedese bakardım.
Hayır etmedim güzel gözüküyor
Çok güzel araba ama
Soru şaka sanırım 🤔
Her gün test ederim her gün binerim
Ağam ne diyen bizde o para ne gezer
Kısmet olursa test ederim umarım 😃
Ağam bizimle eyleniy
Moov gelirse test ederiz :)
Ettim
😍😍😍😍😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?