Ehliyet aldıktan sonra aklımda bu arabayı almak var. Bu arada hayatımda ilk defa arabam olucak sizce iyi mi yoksa önerebileceğiniz başka bir model var mı?
Merhaba.. Bmw'yi sorunlarından dolayı pek sevmem, fakat 1 serisine özellikle de 1.16 d ED olan dizel motorlu serinin iyi olduğunu duymuştum.. Fakat ilk arabanız olması sebebiyle acemiliğinizi atlatabileceğiniz biraz daha ucuz bir araç almanızı öneririm..
Benden sana bir büyük tavsiyesi. İlk araban olacaksa ve tecrüben yoksa yüksek model araba alma derim. Kasko yaptırabileceğin 8-10 yaşında bir araba al. Acemiliği atana kadar ufak tefek kazalar yapsan da arabanın değer kaybı gözüne görünmez. 1 yıl tecrübe kazandıktan sonra git, en beğendiğin, gücün yeten araba neyse onu al. Bu şu demek değil. Git Hyundai i10 al, Opel Corsa al, Dacia Sandero al demiyorum. Yine BMW1 serisi de alabilirsin. Audi A1 de alabilirsin. Bilmem anlatabildim mi?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Etrafta arabayla ilgili konu oldugunda en parasi i etmeyen araba olarak bmw 1 serisi ve 2 serisi gran coupe bahsi gecer hep. Asla ama asla onermem kimseye. Mercedes cla iyidir O pahali geliyorsa mercedes a serisi Ya da heni a3 sedan Veya o pqraya cupra formentor geldi turkiyeye bu attigin bmw onun yaninda tipo gibi kaliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Lafta iyi marka ama gerçekte sorunlu araba Bmw sanayii ye git sor Mazda al ömürlük kullan Mazda hatta en sağlam araba üstelik güvenlikte Volvo yu bile geçti Volvo güvenlikte ön sıradaydı 2015 de Mazda ya kaptırdı bu birinciliği