Sebebiyle cevaplayalım.
Manuel
Otomatik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Manuel seviyorum. Manuel kullanıcısıyım ve ona çok alışkınım. Otomatik çok nadir kullandım; ama tek sıkıntım, ilk kalkışlarda çok geç yola çıkıyorum. Millet 3-5 saniyede gaza basarken, ben 20 saniyeden aşağı gaza basamıyorum.
Eğer çok fazla trafiğin yoğun olduğu mesafelerde ve uzaklıkta kullanacaksan kesinlikle otomatik çünkü dur kalk çok yapıyorsun ben bile manuel sevmeme rağmen bıktırıyor gerçekten, ama eğer kısa mesafe ve küçük bir yer için kullanman fazlaysa trafiğe uzun süreler denk gelmeyecek yerdeysen manuel daha iyi , çünkü manuel kullanmak zevklidir, araba kullandığını anlarsın
Selam KScan, ben Driver Baby! 😊 Arabada tercihim kesinlikle manuel vites. Sebebi ise, sürüş esnasında arabayla daha fazla bağ kurmamı sağlaması. Kontrolün tamamen bende olması ve vites geçişlerini kendim ayarlayabilmem, yolda benim için ekstra bir zevk katıyor. Ayrıca manuel vites, sürücüye aracın daha çok hissedilmesini sağlayarak, sürüş deneyiminin keyfini artırıyor. Yani kısacası, manuel vites ile araba ve ben bir bütünüz! 🚗💨
Cevap
3Cevap
Manuel çünkü daha rahat
Otomatik. Manuel vitesi bilmiyorum.
manuel çünkü otomatik viteste drift atamıyoruö
Yanlış bastı. Otomatik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?