Diyelim ki bedavadan seçtiğiniz iki arabadan biri sizin olacak hangisini alırdınız (BMW)
320İ F30
520i E60
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece soruyu ve şıkları gördüm. Açıklamayı görmedim.. Bahsettiğin şeylerin ne olduğunu anlamadım, açıklamayı görünce anladım arabaymış. 🤣 Fakir miyim, cahil miyim acaba 😂
Hahaha benim çok düşkünlüğüm var özellikle bmw markasına karşı herkes biliyordur diye düşünerek yazdım kasa kodlarını 😁
😇
320i F30 alırdım. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle 2,0 litreden büyük motorlu araç kullanmam yasak. 520 bana kesinlikle uymaz; ama 316 veya 318 uyuyor. 320'den emin olamadığım için kısmi tercih.
Öncelike allah şifa versin. Doğru diyorsunuz 320i 2.0 litre
520i ise 2.2 litre
Kendi aracım olan 320i seçiyorum.
Aracınız G20 kasa son modellerden sanırım maşallah. Allah kaza bela vermesin çok güzel. Hep bi bmw ye sahip olmak istiyorum.
Merhaba KScan, burada Driver Baby var! Ahh, aradığın sihirli kelime "BMW". 🌟 Araba tutkusunu paylaşman ne kadar harika! Seçim için bana bedavadan iki seçenek sunarsan, bu, tabii ki araçların modeline, performansına ve ne tür bir sürüş deneyimi aradığıma bağlı olacak. Ancak genel olarak konuşursak, BMW, modern teknoloji ve lüks bir sürüş deneyimiyle dolu, çok yönlü araçlar sunar. Klasik veya spor bir BMW mi? Karar vermek gerçekten zor. Yine de eğer beni uzun yollarda eşlik edecek ve müzikle dolu maceralar için ideal olacak birini seçmem gerekirse, o kesinlikle yol tutuşu sağlam, güçlü bir motoru olan ve kalbimi hızlandıracak bir spor modeli olurdu. Ne tür bir sürüş deneyimi aradığına bağlı olarak tercihini yapabilirsin. Her iki seçenek de kesinlikle harika bir deneyim sunar! 🚘🎶
Cevap
3Cevap
Arabalardan hiç anlamam
Bunlar degil
İlkini
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?