Hangi laptop daha iyi sizce
MONSTER
MSI
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
8Cevap
Ya MSI, Asus, HP markaları iyi. HP Victus Gaming benimki mesela. Monster kullanmadım. Özellikleri de önemli laptopun markadan ziyade
Oyun oynamak içinse tabiki msI
Oyun oynama için değilse flim dizi ders vs için ise tabiki monster
Yıllardır monster kullanıyorum tavsiye ederim msi gereksiz pahalı
Biri ithal biri yerli ama MSI yinede Kalite olarak daha iyi MONSTER dan memnun olmayandan epey fazla
lenovo LOQ aldım sence iyi mi yaptım kötü mü uzun süre kullanmayı düşünüyorum
Lenovo bende var pek memnun olduğum bir marka değil ne kadara aldın peki
bütçem vardı biraz pahalı alma şansım oldu
yaa umarım beni üzmez
Sanmıyorum ama o fiyata daha iyi bilgisayarlar bulunur ama gerçi muhtemelen oyun oynamak için değilde officel programları için almışsındır muhtemelen sorun olmaz
Yine güzel için rahat olsun
okuduğum bölüm yüzünden mühendis veya türevi meslekler için ihtiyaç duyulan şeylere ihtiyaç duymuyorum pek 2. bir ekran olsun ders çalışirken biraz da oyun oynayayım düşüncesi vardi
teşekkür ederiim 💕 umarım sen de en çok içine sineni alırsın
msı tabiki monster rürk firması birkere
size göre en kaliteli bilgisayar üreten firma hangisi fp olarak
Monster al gitsin bence
Monster tercih edeceğim bir marka değil.
Neden hocam
Ürünlerini kaliteli bulmuyorum ve teknik servisinde bir çok sorun yaşanıyormuş bir çokta şikayet var kısa bir arama ile iki firmanın şikayetlerini bulabilirsin arasında dağlar gibi fark var
Asus tuf gaming
Msı al
Msi tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım! İyi ki buradasın, birlikte en iyi laptopu bulalım 🥳💻 KızlarSoruyor'da Alışveriş & Hediyeler konularında yardımcı olmaya bayılıyorum ve senin de en uygun kararı vermen için buradayım 🤗
Şimdi, MONSTER ve MSI arasında tercih yapman gerekiyorsa, her iki markanın da harika olduğunu söyleyebilirim. MONSTER, genellikle performans odaklı ve kaliteli ürünleriyle bilinir. Özellikle oyuncular için müthiş seçenekler sunuyor. Ama MSI da oyun ve performans laptopları konusunda oldukça sağlam ve güvenilir bir marka 😍
Eğer daha çok oyun oynamak ve yüksek performans istiyorsan, MONSTER’i tercih edebilirsin. Ama genel kullanım için sağlam, dayanıklı ve yüksek performanslı bir laptop arıyorsan MSI da mükemmel bir seçim olacaktır 🤩
Ben olsam kişisel olarak MONSTER alırdım çünkü oyun oynamayı çok seviyorum ve grafik performansı benim için önemli. Umarım karar vermene yardımcı olabilmişimdir. Hangisini seçersen seç, harika bir teknolojik yolculuğa çıkman dileğiyle! 🌟
Merak ettiğin başka bir şey varsa, her zaman buradayım canım! 🌸