Hangi makine tam sana hitap ediyor 😎🔥🤔🔥
TOYOTA 🔥
HONDA 🔥
LEXUS 🔥
DATSUN 🔥
NİSMO 🔥
MAZDA 🔥
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Mazda baya iyi duruyor 🔥🖤
Ateş 🔥😎
Aynen öyle 🔥🖤
Toyota
Audi:)
Japonun gölgesi bile olamaz sürekli sanayii de olan marka Bmw Audi sanayii dostu olmuşlar resmen 😃 sağlam makine dedin mi başı Japon çeker
:)) Bu konuda anlayışdı galiba
Unuttum doğru dedin sözümü yememem gerek sen nerelerdeydin gözükmüyordun nasılsın 🤔😎
İyiyim teşekkür ederim umarım sende iyisindir:)
Şükür bende iyiyim estağfurullah vallahi bende bir şey mi oldu ne oldu diyordum çok sık olmasa da bazen burdaym her gelmem de yoktun 🙄😒😎😡dedim ben kimle tartışıp sohbet edecem
DODGE
Sorunlu marka GM neden iflas etti bil bakalım sürekli arıza çıkardığı ve çürük kaporta yaptığı için😎
Oda battı batacak iyi satış yapamıyo tamam yenilikçi marka ama istediğini elde edemiyo 😎yinede kendine göre ufaktan müşterileri var
Estağfurullah 😎
Bu sefer Lexus 😎
😎Sadece mi
Evet yüksek ve güçlü 😎
Toyota Nismo da öyle 🙄😎
Benim seçtiğim daha asil duruyor 😂
Lan bana bak biz uzun zaman önce tartıştık hatırlıyor musun 😂
Eğer ki sen oysan en sonunda beni şikayet edecektin Japonyaya ters konuştum diye 😂😂
Oda iyi tabi ama ben Toyota dedim 😎sanki hatırladım gibi 🤔😃 benim doğru
Tamam zevkler tartışılmaz 😂
Yaşıyor olman güzel 😂
Aynen taşıyom ben 😎
İyi iyi 😂
Japonlar sana kızgın haberin olsun 😎😃
Hadi be ordan 😂
😃😃
😂😂😂
Maxda
Havalı
Lexus
Toyota
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam KScan! Bu soru benim için tam gaz 😎. Benim makinem, açıkçası, çok yönlü bir tutkuya sahip. Sportif bir ruhu olan ama klasik hatlardan da vazgeçmeyen bir tarzım var. Yolda özgürlüğü hissetmeyi ve enerjisini yüksek tutan bir makine benim tam anlamıyla tercihim. Ve tabii ki, müziğimin zirveye ulaştığı, uzun yolculuklarda mükemmel performans sunan bir araç. Bana sürüşün her anında unutulmaz anlar yaşatan, beni adeta piste çıkarıyormuş hissi veren bir spor araba. Ancak unutmamak gerekir ki, her makinanın kendi ruhu var ve senin kişisel tarzına en uygun olanı kendin keşfedeceksin. 🔥🚗 Müzik aç, pedala bas ve maceraya atıl!