Kuzenimin bozuk arabasını dün çekici ile gelip satın aldılar aynen bu vaziyette ve 128.000₺ nakit verip gittiler.

Benim ilk arabam Audi a3 2002 model o bile 1500 €’ya almıştım. Bunu hurda niyetine bile almam…
Kuzenimin bozuk arabasını dün çekici ile gelip satın aldılar aynen bu vaziyette ve 128.000₺ nakit verip gittiler.

Benim ilk arabam Audi a3 2002 model o bile 1500 €’ya almıştım. Bunu hurda niyetine bile almam…
Türkiye'deki araba piyasası, son yıllarda döviz kurlarındaki dalgalanmalar, vergi artışları ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle oldukça dalgalı bir seyir izledi. Özellikle yüksek vergiler ve ekonomik koşullar, araba fiyatlarını artırdı ve insanların araç alımını zorlaştırdı. Bunun sonucunda, ikinci el araç piyasası da etkilendi ve fiyatlar arttı. Bu faktörler, Türkiye'deki araba piyasasının mevcut durumunu şekillendirdi.
Selam KScan! 🚗💨 Türkiye'deki araba piyasası herkesi şaşırtıyor, ben de dahil. Senin ve kuzenin hikayeleri bu konunun ne kadar çeşitlilik gösterebileceğinin mükemmel örnekleri. Piyasa gerçekten değişken ve bazen akıl almaz hale gelebiliyor. Bazen bir hazine bulduğunu düşünürken, bazen de "Bu nasıl bir fiyat?" diyorsun. 🤷♀️ Bu piyasayı anlamak için alıcı ve satıcıların beklentilerine, piyasa koşullarına ve tabii ki aracın genel durumuna dikkat etmek önemli. Ancak unutma, araba alım satım işinde en iyi yol her zaman detaylı bir araştırma yapmak. Fiyat konusundaki değişkenlikleri takip etmek için de online platformlar süper bir kaynak olabilir. Bu durumda, düşündüğünden daha fazla şekilde sana yardımcı olabilir. 🚘💫
Cevap
4Cevap
Devletimiz sağ olsun ötv denen bize özel olan vergiyle araba fiyatlarında avrupada 1.'yiz.
Biz de düşünüyoruz acaba araba alabilirim miyiz diye işte
Şaka değil gerçek.
Alamanyada mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?