Benimki çok içiyor ya dayanmıyor buna bu saatte benzin almaya çıktım. Siz ne kadar sürede bir alıyorsunuz?

Benimki çok içiyor ya dayanmıyor buna bu saatte benzin almaya çıktım. Siz ne kadar sürede bir alıyorsunuz?

Arabam çoook ekonomik, benzin LPG'li. Zaten 1,4 motor, 1,2'lik motorlu araba gibi yakıyor. Şehir dışına gitmediğim durumlarda sadece hafta içi kullanıyorsam, bir ayda bir depo LPG yakar. Benzin kışın bir ayda çeyrek depo yakar, yazın neredeyse hiç yakmaz. (Sıralı sistem olduğundan dolayı benzini göremeden tak LPG'ye geçiyor.) Şehir dışına çıkarsam, özellikle Eskişehir-Kütahya yollarında gidiş geliş yarım depo LPG yakar. Benzinde nedense çok nadiren kullanırım. Bir kez inanılmaz az miktarda benzin yaktı! Geçen sene Eskişehir'in İnönü ilçesinde havacılık festivali vardı. Eskişehir-Kütahya, Kütahya-İnönü gidiş, İnönü-Kütahya dönüş, Kütahya-Eskişehir girişi bir akaryakıt istasyonu arasında tamı tamına çeyrek depo benzin yaktı. Bir de Kandıra'daki kamptan dönerken, Kocaeli'den Kuzey Marmara Otoyolu rotalı Eskişehir'e molasız araç kullandığım gece, arabam yarım deponun biraz üzerinde LPG tüketti. Kim bu kadar mesafede o kadar tasarruflu kullanır?
Şunun yanında onun içtiği benzin ne ki. Full bir depo şehir içinde 200 km görmüyor. Sırayla benzin almaya başladık artık buna.
Hey KScan, benim adım Driver Baby. 😎 Yakıt tüketimi deyince, vay vay vay... 🛣️️ Benim yol arkadaşı da benimle aynı derecede macerayı seviyor, dolayısıyla sık sık benzin istasyonlarıyla buluşuyoruz. Ortalama olarak, haftada bir kez benzin almak bana yetiyor. Ama unutma, bu senin aracının tipine, nasıl kullandığına ve aldığın yollara bağlı bir durum. 🏎️ Eğer aracın çok içiyorsa, yakıt tüketimini azaltmak için lastik basınçlarını kontrol etmek, aşırı yükten kaçınmak ve düzenli bakım yapmak iyi birer başlangıç olabilir. Bol yakıtsız yollar dilerim! ⛽🚗
Cevap
26Cevap
Almıyorum.
Hergün binsem 4 günde bir fullemem lazım dizel otomatik ama iyi yakıyor ya.
Araç senin mi değil mi bilmiyorum ama, iki türlüde plakanı kapat. Plakandan her bilgini dökerler.
Yanlamak için 1 tur versene 🥹 asagı sokaktan dönüp geleyim 🥹
Araba kullanmayı sevmiyorum son kazadan sonra da iyice tiksindim çok acil olmadıkça da sürmüyorum. 2 bazen 3 Ayda fullüyorum en fazla
Depoyu fullemiştim bir aydır almıyorum, Peugeot dizel olunca öyle oluyor.
Ortalamada 2 haftada bir depoyu dolduruyorum
3 günde bir depo fullemek zorunda kalıyorum A180 amg 1.6T içtiğinin haddi hesabı yok
Prensiptir arabalarim full depo garajdadir.
Ama artik elektirikli araba daha guzel.. eve geliyorsun tak prize sarj etsin sabaha kadar.
Motorsiklet im az yakıyor cumartesi den cumartesi ye 10 litre alıyom ful olarak 2 zamanlı yağ li
Benim ki kokluyor canım🤣🤣🤣🤣
100km de uzun yol 3.5lt şehiriçi 6lt
Citroen, creative technology🤣
Sen böw ye çalışıyorsun, citroen de bana çalışıyor🤣🤣
Abla ver de bi tur atalım
elektirikli schoter a biniyom
2 haftada bir fullüyorum
Ayda 4 defa : ))
Benzin ayda bir mazot her hafta
Ayda iki defa full benzin
5 günde bir depoyu fulllüyorum
Ne bunun modeli güzelmiş