Arabalar Ne kadar sıklıkla benzin alıyorsunuz? EmreTandogan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Elektrikliye geçemedik daha :) Güncellemeler+1 yıl Haftalık alıyorum Ne kadar sıklıkla benzin alıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yavuzali06 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl aracımda benzin lpg olduğu için yüzde 20 lik oranla alıyorum diyelim 0 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Arabayı pek sürmüyorum benzin LPG var bende benzin kullanmıyorum🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 7-8 ayda bir alırım.Ya da daha fazla, araç lpg'li, ancak bir depoyu boşaltabiliyor. 0 0 Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Hiç almiyorum 1 2 Yorumla EmreTandogan +1 yıl Elektrikli mi? Yorumla cicimxs +1 yıl Arabam yok Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Ayda bir kez benzin ile LPG'yi fullüyorum. 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Günaydın hiç almadım bugüne kadar 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 370 cevap paylaştı. Haftada bir 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Arabalar konusunda 386 cevap paylaştı. Ucuz mu orada benzın 0 5 Yorumla EmreTandogan +1 yıl Hayır, 1.97 den aldim hayletdayi +1 yıl 1.97 eruo EmreTandogan +1 yıl Evet hayletdayi +1 yıl Türkiye daha ucuz EmreTandogan +1 yıl Ya birim para olarak çok pahalı olduğunu soyleyemem :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
aracımda benzin lpg olduğu için yüzde 20 lik oranla alıyorum diyelim
Arabayı pek sürmüyorum benzin LPG var bende benzin kullanmıyorum🤣
7-8 ayda bir alırım.
Ya da daha fazla, araç lpg'li, ancak bir depoyu boşaltabiliyor.
Hiç almiyorum
Elektrikli mi?
Arabam yok
uu yakışıklı araba seninmi
Ne yazıkki ayda 3 depo 😤
Ayda bir kez benzin ile LPG'yi fullüyorum.
Günaydın hiç almadım bugüne kadar
Hergün içiyor mübarek
Haftada bir
Ayda 1 depo yetiyor
Ucuz mu orada benzın
Hayır, 1.97 den aldim
1.97 eruo
Evet
Türkiye daha ucuz
Ya birim para olarak çok pahalı olduğunu soyleyemem :)