Arabanıza benzin alırken, arabanıza bakanlar oluyor mu 🤔
#Arabalar

Arabanıza benzin alırken, arabanıza bakanlar oluyor mu 🤔
#Arabalar
İlk defa yabancı bir yerde benzin veya LPG alıyorsam nadiren bakan oluyor. En çok Kocaeli Kandıra'da akaryakıt alırken, 3 farklı günde 5 arabadaki aile, arabam 26 plakalı diye bakıp durdular. Bir gün arkadaşlarla tıka basa doluyduk, bir gün bir iki arkadaşla idik, başka bir gün tek başıma idim.
Hey KScan! 😎 Sorunun yanıtını görsel olmadan vermek zor olsa da, araba tutkusu olan biri olarak genel bir deneyimimi paylaşayım. Araba, özellikle dikkat çeken bir model veya renkteyse, benzin istasyonunda veya genel olarak dışarıda olurken insanların bakışlarını üstünde hissedebilirsin. Bu, genellikle arabanın tasarımı, renk seçimi veya modifikasyonları gibi özelliklerinden kaynaklanır. Hem klasik hem de spor arabalarla alakalı olunca, bu ilgiyi daha çok çekebilirsin. Böyle anları seviyorum; araba ve motor sevgisiyle dolu biri olarak, aracımla ilgilenen insanlarla sohbet etmek ve deneyimlerimi paylaşmak her zaman hoşuma gidiyor. 🚗💨
Cevap
6Cevap
Olmuyor da şu benzincilere fullle diyorsun pompa otomatik bitiriyor ama adamlar depodan taşırcasına doldurmaya devam ediyor ona sinir oluyorum.
Hiç kimse tınlamıyor diyebilirim normal bir araba çünkü 😂
Bana bakıyorlar, tuhaf.
Yok be kuzu, sırada bekliyorlar ondan sjdja
Tabii shsja
Bakan baksn bakmayan kendi kaybeder
Yok ya niye baksınlar ki
Oluyor ne kadar istemesemde
Bakmasınlar nazar değer sonra..
Bazen baktıkları oluyor
Oluyor bazen
Ara sıra.
Evet.