Araçlarınızı gittiğiniz yerlerdeki valelere verirken tedirgin oluyor musunuz? Çoğu cafelerde vale sistemi mevcut ancak bazı insanlar güvenmiyor, ki haklı olduklarını düşünüyorum. Düşünceme neden olan sebep ise biraz önce gördüğüm lüks araba ile valenin akrobatik hareketler denemesiydi. Düzgünce alıp park etmek yerine deyim yerinde ise “şekil şükül” yaptı. Araç sahibinin haberi bile olduğunu düşünmüyorum. Tabi herkes için geçeli değil bu durum, işini düzgün yapanlar da vardır.
Eğer emek vererek kazandiysan tabikide olursun hatta gece eve giderken bile tedirgin oluyor insan. Sonuçta dünya malı. Ama tabiki cok çalışıp kazanılan bir araba ile baba parasi ile alinan arabanin kisiye hissetirdigi şeyler bir değil
Evet, vermek istemiyorum. Geçen bir mekana gittik, arabada fotoğraf makinesini unuttum. Geri dönüp alacaktım valeye "anahtarı ver" dedim, sen git ben açarım diyor. Sen hayırdır ya dedim :D
abim dayım değil valeye araba verme elinden gelseler bizi bindirmeyecekler arabaya abim uyurken enişteme arabanın anahtarını verdik kısa yere gidip geldi abim uyandığında evi yıktı benim arabamı benden başka biri kullanamaz diye
Vale olan yerlere giderken arabamı kendim park edeceğim yere götürüyorum. Bir sefer verdim arabam uzunca bir süre gelmediği gibi, araba ile gezmeye gitmiş.
En İyi Cevaplar