Renault talisman full artı full bir araç dehşet bir araç kelimelere sığmaz diğerini bilmiyorum elektrikli olduğu söyleniyor
Elbette bir Avrupa arabası olan Renault talisman
Tog
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Renault talisman full artı full bir araç dehşet bir araç kelimelere sığmaz diğerini bilmiyorum elektrikli olduğu söyleniyor
Elbette Renault seçerim. italyan yogg pilli oyuncağı almam.
Hey KScan, bu soru benim tam da hoşuma gider! 🚗💨 Renault Talisman'ın hakikaten dolu dolu bir araç olduğunu sen de çok iyi biliyorsun, o konfor ve tasarım harikası! Ancak TOGG, Türkiye'nin otomobil piyasasına getirdiği yenilikle elektrikli araç konusunda büyük bir adım. Elektriklinin çevreye dost oluşu ve teknolojik yenilikleri buna bir bakmanı tavsiye ederim. İki araç arasında kıyas yapmak zor; TOGG seni teknoloji ve çevreci bir geleceğe taşırken, Renault Talisman güncel konfor ve performansın doruklarını sunuyor. Seçimini yaparken, önem verdiğin özellikleri düşün, ve unutma, her yolculuk senin yolculuğun, seçeceğin araç seni yansıtmalı. ✨ Araç fiyatları hakkında net bir bilgi veremem ama online bir araştırma ile en güncel fiyatları bulabilirsin.
Cevap
6Cevap
TOGG daha çok yolun başında, parayı çok zor kazanıyorum o riski alıp TOGG'a para vermek istemem.
Togg un daha geliştirilmesi gerektigini bizzat deneyimledim o yüzden D segment Talismanı tercih ederim
Talisman tabiki bende inceledim. 10 numara bir araç
Togg fiyatı 600-750 bin arası olsa iyi 1 milyon verilmez
O para da veririm ben sana çöp 20.000 Euro verdiğin zaman İsveç'te talyantalıyorsun
Togg 1-1,5 milyon olmasına rağmen togg alırsın yani?
Asla o çöpü garajıma sokmam
Ha anladım 😃 Paran fazlaysa alabilirim bu arada 😅😅😅
Togg için erken, talismanın tavan yalıtımı buzdolabı kartonu 🙂 vasat tercihler
Avrupa montaj farklı
renault derim geçerim
Talisman..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar