2007 caravelle 130 hep 2.5tdi mi
2011 renault trafic mi?
2011 renault trafic mi?
Bahsettiğin 2007 model transporter evet şu an eski model olması sebebiyle motor kısmında baya bir arıza çıkartıyor ama durum elverişli ise en az 2015 model transporter bakmanı öneririm ha yok dersen imkan traffic daha makuldur yoksa kalite ve parça bakımından wolsvagenden şaşmamak gerek😊
İkisi de 2011 model olsaydı, kesinlikle Volkswagen Caravelle veya Transporter derdim. Biri eski, diğeri yeni model olduğundan Renault Trafic derim. Trafic'in parça sorunu çok çıkmaz. Bunun dolmuşlarından çokça bindim. Eskişehir'de 100'lük diye tabir edilen eski Ford Transit'ler yaşlanınca, yerini Renault Trafic'ler aldı. Bunun tek sevmediğim yanı, en arka koltuklarının biraz dar olması. Haricinde güzel araç.
Tipi duruşu daha çok hoşuma gidiyor ya traficin ama ikinci elde nasıl bilmiyorum
Cevap
5Cevap
O segmenttin en Kralı daima Transporter.
Kiyaslamak bile yanlış
VW'den şaşma
2.5 motor çok sorunluymuş bide diğer araba da hoş duruyor ve modeli yüksek
Şimdi ben VW hastası biriyim ama derdini çekmeyeceksen Trafik daha iyi gider
Trafik daha çok hoşuma gidiyo ama ikinci el satışı nasıl bilmiyorum
Şimdi daha rahat parçası bulunur Renaultun o yüzden onu alabilirsin bir de masrafı pek çıkmaz ama konfor vb. açısından Alman arabaları en iyidir
Vw caravelle falan 2006 arabaya adam 200 yazmış km 400.000 zaten bitmiş araba. Öbür araba 2014 hatasız değişensiz 300.000de 185 yazmış adam
2.5 motorlara bulaşmak istemiyormuş bide ustalar. 180bin para verip alıcam bide 40 45 bin motora verdikten sonra ne anladım ondan
onların fiyatı o kadar oldu mu ya jsjsjjsjsjs
Caravelle nefis
2.5motordan şikayetçi herkes
Belki çok yakar ama enfes bir araç. Şikayetim var sitesine gir iki aracında şikayetlerini oku karar ver. Voswos evladiyeliktir
Transporter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?