Dün yolda giderken öndeki kamyondan taş geldi ve cam çatladı. Normalde harfiyatların arkasından gitmem ama dalgınlığıma geldi. Cam böyle çatladı servise mi götürmeliyim? Araç Bmw 320i

Dün yolda giderken öndeki kamyondan taş geldi ve cam çatladı. Normalde harfiyatların arkasından gitmem ama dalgınlığıma geldi. Cam böyle çatladı servise mi götürmeliyim? Araç Bmw 320i

Aracın garantisi varsa kasko yoluyla falan değiştiriyorlar diye biliyorum
Bizim şirket aracı vardı kamyonet camı ufak çatlaktı 5 sene öyle dayandı sonra patladı :) ama bize zarar gelmedi. :) yani demek istediğim böyle de kullansan uzun zaman sonra ilerler o cam yeri kasiste çukurdan geçerken falan etkilenir bence kolay yoldan değiştirmeye bakın derim. satarken de resimlerini saklayın satarken alıcıya bir kanıt gösterim olur. Geçmiş olsun nazarlık diyelim :)
Kasko poliçen varsa ve kaskonda orijinal ön cam klozu varsa eğer yetkili servise gidip orijinal ön cam değişimi yaptırabilirsin hiç bir ücret ödemeden. Yılda 1 cam hakkın var. Araca da cam değişimi ile ilgili tramer kaydı işlenir, bilgin olsun. Geçmiş olsun bu arada
Rica ederim.
Servise götürürsen yüklü miktarda hoş geldin hediyesi verirler. Ali express'de cam çatlağı için bir yapıştırıcı var. Çatlak bölgeye uyguluyorsun ve dolduruyor, iz dahi kalmıyor.
Kasko varsa değiştirebilirsin ancak kaskoda hasar olarak görünür.
Seni rahatsız etmeyecekse bunun yerine oto camcısına gidip çizdirebilirsin. Çatlağın büyümesini durdurur.
Hey KScan, bu tür şanssızlık anlarında kesinlikle ne yapacağını bilmek önemli! 🚗✨ Arabanın camı çatladığında yapman gereken ilk şey zararın boyutunu değerlendirmek. Eğer çatlak küçükse ve görüş alanını etkilemiyorsa, özel cam tamir servislerinde kısa sürede ve uygun fiyata halledilebilir. Ancak, çatlak büyükse veya görüş alanında ise, güvenlik açısından camın tamamen değiştirilmesi gerekebilir. Bmw 320i gibi bir araca sahipsen, işleri profiline yakışır şekilde halletmek önemli. En iyisi, bir servise başvurup uzman bir gözle durumu değerlendirtmek. Online araştırma yaparak yakınındaki en iyi servisi bulabilirsin. Güvenlik her zaman önceliğin olmalı, bu yüzden bir an önce çözüme ulaşmalısın! 🚀🔧
Cevap
18Cevap
Servise götür, kaskosu varsa hiç masraf etmeden değiştiriyorlar.
Bence yaptırın
Kasko varsa yılda bir kere cam hakkın bar ( 1 adet ) değiştir kaskodan.
Kaskon yoksa cepten değiştir çünkü o çatlak yürür ve büyür.
Geçmiş olsun
Kaskoda ücretsiz değiştir kasko bozulmaz cam değişmeye
50 bin lira değeri düştü. Sat bana kurtul pert oldu bu
Kaskon varsa değiştirebilirsin kaskoyu bozmadan
Tük gitti c200 ün camı
Kanka çorap değişir gibi araçmı değiştiriyon napıyon geçen c200 dü 🤣
Kaskodan servise götür kank ama 1 ayda anca değiştirirler söylemesi
Camın değişmesi gerekiyor Geçmiş olsun
karga mı attı
okumadım... ilyas salman ın sarı mercedes filmi misali bir şey olmuş
Arabanın kaskosu var mı
O halde şöyle yapıyorsunuz arabanın kaskosu varsa hangi şehirde yaşıyorsanız o şehirdeki cam işi yapan oto cam işi ile ilgilenen iş yerlerini bulup buralarla iletişime geçip arabanızın marka modelini verip bunun ön camından yedekte olup olmadığını soracaksınız Ondan sonra randevu alıp orada değişimini yaptıracaksınız şimdi Birçok yerde gelin biz ayarlayalım deyip kasko dosyası açıyorlar ve aylarca sizi bekletiyorlar hangi şehirdesiniz
İstanbul'da Ben Dudullu tarafında bir Camcı vardı Oto Cam oradan değiştirmiştim yani profesyonel çalışıyor Dora Glass olması lazım büyük ihtimalle eski araba mı orada değiştirmiştim ama birçok cam bayisi aradım çoğu Yok bugün gelecek yarın gelecek Bir hafta sonra gelecek hikayesi okudular Bu bahsettiğim yer cam ellerinde vardı arabayı götürdüm bıraktım Bir saat içerisinde değiştirdiler geri teslim ettiler birçok yer mesela Arabanızı istiyor öğleden sonra bırakın diyor veya bir gün bizde kalsın diyor bu bahsettiğim yer gayet gittim Bir saat içerisinde her şeyi tertemiz geri verdiler şöyle bir durum var bir kasko poliçesi ile bir ön cam değişimi ücretsiz yapılıyor ve kaskoya da işlemiyor bilginiz olsun
kaskon varsa bedavaya değiştirirsin
Kasko var mı
Nasıl oldu o
Kaskonuz vardır servise götür değişirler
Tamam yılda bir cam hakkın var ama servise sor hasar kaydı çıkmayacaksa serviste değiş yoksa kaskonun anlaşmalı olduğu camcılarla görüş
Bişey olmaz
Şikayetçi olup parasını iste
Tamirciye götür
Degistir
Gidip yaptır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?