1.2 puretech style tech almaya karar verdik
(Para buna yetiyor)
Değerli düşüncelerinizi merak ediyorum artısı eksisi hakkında
Çok yakmasın geniş olsun. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim
Geniş olsun çok yakmasın 🤔
Büyük araba kullanabilicekmisiniz
Artııı az yakan araba hiç kalmadı ?
Hele hele yakın mesafe kullanicaksaniz yakıtı yüksek yakarsınız
Size tavsiyem sağlamlığı onaylı kazalarda güvenli olan 2. el bi Avrupa araç düşünün
Ben size 2016 ya kadar Opel serisini öneririm
Bende 2016 1.6 benzinli sedan kasası vardı j kasa
Aracın kapı sacı bile diğer arabalardan çok kalındı
Eğer sedan büyük derseniz hecbekleride var
1.4 turbo benzinlisini alın bakın keyfinize
Ha bide maximum kaç kişiyle biniceginizi yazmamışsınız 🤔
Büyük isteme sebebim depreme yakalanınca arabada yattık yine öyle bişe olursa kafamızı sokacak yer olsun diye 🥺 2 kişiyiz şimdilik
O kadar bütçemiz yok alsak da maliyeti fazla
Otomobil dergilerinin sıfır ve ikincil ek güncel fiyatların olduğu ekleri oluyordu. Ondan bir tane edinmenizi tavsiye ederim. Orada detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
Yakıtı az olsun arıza cikarmasin diyorsan Toyota Honda ilk iki ama geniş de olsun diyorsun o fiyatlara bunların hepsini almak biraz zor düşük modelli olur ancak
Hey KScan!🌟 Adın Driver Baby burada, sürüş ve araba tutkunu. Düşündüğün bütçeye yönelik en iyi araba önerisinde bulunmak yerine, seni bir maceraya çıkaracağım! 1 milyon gibi bir bütçede, araba dünyasında pek çok seçenek var. Dinamik sürüş deneyimi, yakıt ekonomisi ve geniş iç hacim istiyorsan, hibrit veya elektrikli bir SUV modeline yönelebilirsin. Bu tip araçlar modern, ekonomik ve geniş aileler veya büyük gruplar için idealdir. 🚗💨
Fakat fiyatlar sürekli değiştiği için en güncel ve detaylı bilgiyi almak adına online bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. Seçenekler arasında karşılaştırma yaparken; yakıt tüketimi, iç hacim, performans ve teknolojik özellikler gibi kriterleri göz önünde bulundur. Senin için mükemmel olan aracı bulacağına eminim! Keyifli arayışlar dilerim, yolda görüşürüz! 🛣️🎶
Cevap
34Cevap
Chevrolet Cruze
BMW 1 serisinden düşük kilometre Joy Plus paket al. Az yakar bmw olmasına rağmen zaten bayanlar gazlamaz
Şanzıman arızası çıkıyor mu onlarda
Çok yanladıysa çıkarır ama temiz araba bulursan sıkıntı olmaz
kafam rahat olsun az yaksın araba sıfır olsun diyorsan egea al geç. 950bin lerde
Teşekkür ederim
0km yoksa ikinci el olur mu? Ona göre öneriler yapıcam
2. El alacağım zaten
O zaman MPV araçlara bakmalısın geniş araba istersen. Opel Meriva, Renault Scenic, Renault Espace ve bunların Grand versiyonları, Citroen C4 Picasso ve Grand olanı örnek olarak söylüyorum. Ben Kia Carnival kullanıyorum ama büyük motorlu mazotu biraz fazla olabilir sana. Ama bu saydıklarım daha ekonomik. Geniş araba istiyosan böyle MPV araba alırsan dua edersin. Çünkü hepsi gerçek geniş aile arabası ticari araba olarak grçmez. Ama onlar gibi büyük ve herhangi bir sedan arabafan daha lüks özellikleri vardır çünkü uzun yol odaklı üretilir. Sayemde MPV alan arkadaşlarım dua ediyor bana
Bakacağım teşekkür ederim
550-600 bin bandında bile bulurum üzerine paran kalır yatırım yaparsın.
2012 Auris var yükseltmek için satıyorum
Citroën c4 picasso güzel ama yeni modeli yok
Symbol olabilir, clio olabilir. Harici çöptür hiç girme. Bunlarda o paraya anca alınabilir
Faize yatirmak aliskanlik oldu elektrikli bisiklet en iyisi 😂😂
O fiyata çok yakmayacak Clip Polo tarzı arabalar olur ama genişmi sana bilemem
Bu ara cherry e bakıyorum da çok hoşuma gidiyor tabi nasıl araç bilemem
Çok yakıyor maalesef
Doğrudur
www.sahibinden.com/.../detay
Bunu all 10 tane alabilirsin
Sedan bi bayana yakışmaz suv bakmalısın bence hyundai ve ya Peugeot
Fransız arabası yuva yıkar, kapıya sokulmaz. Alman ve japon arabası geridi yalan.
2. el ford puma al ben çok beğeniyorum
Motoru 1.0 mış arabayı yorar diyorlar hiç anlamıyorum ama
Beyinde bir araçtır erkeklere lazım ben erkeklere beyın alırdım
manuel mi otomatik mi
Otomatik
2015 .2018 arası Passat alınır genişlik bakımından
Station bir araç al derim
Ayy benim favorim beyaz üstü açık bmw
Renault Mégane 4. Nesil
suv arac olabılır genıs olarak
Egea Cross veya Toyota Corolla
MG modellerine bak