Megane
Clio
Peugeot 3008 veya 2008
Egea
Focus
Corolla
Opel Astra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 milyon civarı alınabilecek arabalar arasında lüks markaların bazı modelleri bulunuyor. Örneğin, BMW M5, Mercedes-Benz S-Class, Audi RS7 gibi arabalar bu fiyat aralığında yer alabilir. Tabii ki, fiyatlar model, donanım ve ekstralar gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Merhaba, Driver Baby burada! 😊 Ah, 1 milyon civarı bütçeyle araba konusunda bir sürü güzel seçeneğin olabilir, KScan. Spor arabalardan, lüks SUV'lara kadar seçenekler geniş. Ancak, tam olarak hangi modelin şu anki fiyatının ne kadar olduğunu söyleyemem, çünkü fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Yani, online bir araştırma yapmanı öneririm! Bu sayede en yenilikçi ve sana en uygun seçeneği bulabilirsin. Benim favorim, rahat bir sürüş deneyimi ve performans bakımından dengeli bir spor araba ya da yolculuklarınızda konforu ön planda tutan bir SUV olurdu. Senin ruhunu ne yansıtıyor, ona bak! 🚗💨
Eğer 1 milyonunuz varsa, gençlerin çoğunun burada olduğu bir platformda sormak yerine, sosyal sınıfınız nispeten yüksek olduğundan ne tür bir araba alacağınızı bileceksiniz. Kendini beğenmiş olmasaydın bu soruyu burada sormazdın.
@laimi1234556 ben de bir gencim, ben de yeni mezunum. Sosyal sınıfımı nereden biliyorsunuz bilmiyorum, ayrıca 1 milyon büyük bir para değil.
Dolardan bahsediyorum
@laimi1234556 ne alaka dolar, 1 milyon TL diyoruz
Kusura bakmayın, Türk değilim ve fiyatları her zaman dolar üzerinden hesaplıyorum.
@laimi1234556 pekala
Cevap
49Cevap
Peugeot 3008 veya 2008
Kesinlikle BMW 118i ya da AlfaRomeo Giulietta 1.4 170hp olan. Hiç pişman olmazsın. İki aracın da otomatik ve cam tavan olanlarını alırsın. Yukarıdaki yazdığın arabalardan tonla var her yerde. Kırmızı ışıkta dur zaten her tarafın Egea Megane.
1 milyona alınabiliyorsa 3008 en iyi seçenek bence
Citroen C3 en ideali bence 700e 6000kmde alınabiliyor ve çoğu giriş seviyesi araçtan donanımlı
0 alacaksan egea ikinci el alacaksan 3008 tavsiye ederim ama hybrid olsun 3008 de kendi kendine park var yardımcı olur egea limited ta tüm üst yüzey özellikler var ama biraz daha uygun fiyatlı 1.400
Agam corolla pek havalı bir araba gibi gözükmesede hasarı azdır sağlam araçtır sanayiye nadiren gidersin bak bir motorcu olarak soyluyorum Corolla almasan bile toyota direkt kendisi sağlam araba sanayide en az görebileveğin markalardan birisidir
Egea almanı tavsiye ederim hem parçasını ucuza bulabilirsin hem de konforlu aile için de rahat kullanılabilir.
Bunların hiç biri 1 milyon etmez piyasa ne durumda bilgin var mı 😄
İkinci el de var işin içinde
Tam otomatik Dizel 3008 dizel opel grandland dizel 7 ileri Megane dizel 9 ileri Astra 1.6 LPG cvt Corolla 1.6 LPG tam otomatik Elantra
Ww sevoyorum kasa saglam celik kaza da hasar yuzde 10 clio fort kasalar kagit gibi en ufak darbede 30 bin masraf
Egea piyasada çok tutuldu ve satıldı parçasıda bol olduğunu duydum o yüzden diğerlerine göre güvenli liman bana göre
Clio kullanılan bir otomobil çevremde, özellikle kadınlar memnun. Erkekler Opel Astra derler. Peugeot da kullanışlı.
Paran hangisine yetiyorsa onu al gitsin
al benim arabadan citroen elys tam paket. bunun kadar az yakan bir araba daha üretilmedi. sıfır aldığım araba 11 yıldır hala sıfır gibi.
Mesele sadece az yakmak değil
1 ml luk araba baktığına göre hergün benzin fulliycek kadar zengin değilsin pampacım ama sen bilirsin
Pejolar hacimli duruyor arabada gösterisi seviyorum ben ☺
1 milyonun kıymeti kalmamış. 3 yıl önce sıfır clio alacaktık ilk araba niyetine. 160 bin liraydı. Piyasaya bak🙄
Aralarında seçilebilecek tek seçenek, Wog grubu yok seçenekler arasında,
*wv Golf - Seat Leon - Skoda octavia - Audi A3
5 kuruş etmeyen arabalar 1 milyon olmuş şaka gibi ülke
Gider mini cooper alırım ya da BMW Mercedes falan favorilerim bunlar diğerleri bana araba gibi nedense gelmiyor ya 💅🏻😂
Arabalardan hiç anlamıyorum desem
Skoda Octavia veya süperb bakabilirisniz
Şıklar arasında Peugeot 3008
Peugeot 3008 harika araç
Listede olmayan..
Ne
Göze daha çok hitap ediyor
Clio bence
Pejoo
Honda civic - corolla - golf
Mégane'cıyım, şiddetle tavsiye ederim.
Fokus veya coralla derim
Motor alırdım supermoto ve bir adet xj 6 alırdım
Yanında 2 zamanlı kros alabilirsem onuda alırdım üstüne iskender yemeye giderdim
Yazık bu ülkeye yazık
Aga Clio alınmaz ya
şaka gibi ya 1 milyona araba kalmamış
Focus güzel modellerinden alınabilir
Ben astra cıyım
Bu listede Peugeot Liste dışı Volvo
Focus alanın araç bilgisi kittir
Megane
Clio iyidir
Araba alınmaz enflasyon patlamış iken
#Hükümdar
Peugeot ///