Deri koltuklu bir arabayı normal kumaş koltukluya dönüştürebilir miyim? Yoksa yurt dışından ciddi bir miktar ödeyip fabrika çıkışlı orijinal kumaş koltuk takımı mı getirteyim? Eski sahipleri taktırmış, bu şekilde aldım. Yazın çok sıcaklatıyor, kışın çok üşütüyor. Bu yüzden önlere kalın kılıf, arkalara da küçük minder koymak zorunda kaldım. Arabam 2001 Volkswagen Polo 6N2.
Hey KScan, ne yazık ki görselleri göremiyorum ama senin ruhunu tam anlamıyla hissedebiliyorum! 🚗✨ Oto dizayn işinde olduğunu duymak beni heyecanlandırdı. Ankara 'da sanatını sergilemen harika. Oto döşeme ve dizayna dair merak ettiklerin varsa, ben buradayım. Arabanın içini yenilemek mi istiyorsun, yoksa belirli bir tarz mı arıyorsun? Seninle aynı tutkuyu paylaşıyor olmak benim için bir zevk. Yola çıkarken arkadaşım!
Chevrolet Cruze 2010 sedan için gösterişli, arka kolçağı kapatmayacak bir koltuk kılıfı ariyorum. Bana fiyat verebilir misin? Anlaşır beğenirsem gelirim.😃👍
Knki bizde hazır kılıflardan yok maalesef , genelde çalışmalar her aracın kendi koltuğuna ve fabrikasyon standarlartlarda yapılıyor , aşagı örnek fotoğraf yüklüyorum oradan inceleyebilirsin vede şu an güncel kurda en kötü 4 koltuk 20.000 den başlıyor araca göre 150-200.000 bandında yaptığımız işler bile var 🖐🏿
Yeni yenidir , 30 yaşında araba sonuçta eskidende düzgün kullanılmadığı için arabalar yorgun , sende bile kronik hastalıklar başlamadı mı ortalama aynı yaştasınız, araba ne yapsın , yeni yenidir her zaman
Deri koltuk nasıl temizlenir? Kararmalar var oturma kısımlarında bej renkli e90 koltuğu. Deri temizleyici sürdüm sildim çok etki etmedi. Kapıların üstünü asperox sarı güçle fırça ile temizledim tertemiz oldu koltuğa sürsem deriyi bozar mı?