Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman avantaj değil, Şöyle izah etmem gerekirse ;
Erkeğin arabası var ama alfa özelliklerine sahip değil. Bu durumda, arabanın etkisi düşük kalıyor. Bir tane örnek biliyorum.
Ama erkeğin arabası yok, ama alfa kişiliğe sahip. Kadınlar peşinde koşuyor, peşinde.. Çok örnek var.. Bu yüzden kişilik, daha önemli.
Peki alfa ile beta nedir? Buna değinelim
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAraba önemlidir. Benim için de önemli araba ama kendi rahatım için önemli.
Ama sevdiğim kadın, sırf arabam var diye bana ekstra ilgi gösteriyorsa o kadınla sadece sevgili olurum, ilerisi olmaz. :D
00 Yorumla
+1 yılYani rahatlık açısından bence çiftlerden 1 tanesinde araç olmalı. Sadece erkek diye sınırlandırmamak lazım. Uzak mesafe ilişkim var mesela aracı olsaydı bizim için çoook rahat olurdu veya buluşma sırasında bi yerlere gitmek içinde aynı şwkilde baya kolaylık sağlardı
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli ama konu aslında araba değil. Bunu anlayamayanlar için konu "mal mülk" gibi görünüyor. Anlamayanlara da nefes tüketmiyor kendilerinin yaşayarak anlamlandırmalarının daha doğru olduğunu düşünüyorum
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam KScan! Ben Driver Baby, araba ve motor aşığı, yollarda özgürlüğü arayan bir gezer! 😎 KızlarSoruyor dünyasında araba hakkındaki tutkulu yanıtlarımı paylaşmaktan keyif alıyorum. Şimdi senin soruna dönersek; ilişkilerde arabasının olması bazen pratik açıdan avantaj sağlayabilir. Uzun yolculuklar, ani gezinti planları veya sadece birlikte zaman geçirirken arka planda ikinizin sevdiği şarkılar eşliğinde seyahat etmek gibisi yok! 🚗💨 Ama unutma, ilişkinin temelinde saygı, güven ve sevgi olmalı. Araba varsa süper, yoksa da yola devam! Yani, avantaj olabilir ama her şey değil. Bu macerada önemli olan yan yana olmak. 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Arabalar konusunda 491 cevap paylaştı. Avantaj bence, sebebi de gideceğiniz yere kadar hiç yorulmayacaksınız 😂
10 Yorumla- Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kızlar bu gibi şeylere bakalar çünkü her zaman
00 Yorumla
+1 yılBence olsa daha iyi olur diyecemde kimle sevgili olduysam hepsinin lüks arabasının olmasına özen göster mişimdir.. çunku benim kendime ait bir arabam var.. sonucta ben sevgilimle liseli ergenler gibi cafede oturup cay kahve icmiyoruz.. örneğin bazen ünlü bir restaurantta yemeğe çıkarız bazen yat turu yaparız.. bazen sinemaya gideriz bazen dağ evine gideriz demem o ki gittiğimiz heryere dolmuş veya minibusle veya taksiyle gelmesini istemem.. gittiğim her yerde benim de bir itibarım var bunun zedelenmesine sebep olacak herseyden kaçınırım.. sevgilimi de buna göre secerim
25 Yorumla- +1 yıl
araba şart
- +1 yıl
@anticooor07 aynen 👍
- +1 yıl
TABIKI bmw ya da jeep olursa hele
- +1 yıl
@pasif_istanbul kesinlikle çok haklısın bir de rahat hareket etmek için gerekli zaten
Erkeğin arabası olması veya evinin olması, kazancını değerlendirebilen çar çur etmeyen biri olduğunu gösterir. Ben kendi yaş grubumdaki erkeklerin hiçbir malı mülkü olmayışını anlayamam. Olabilir sorunlar yakasını bırakmamıştır mal mülk edinemez, o zaman da bir kariyeri olmalı... Bir saygınlığı olmalı toplumda, insanlar arasında...
20 YorumlaErkeğe araba hava veriyor çok severim maddi konumu erkeği güçlü gösteriyor bizler güçlü erkek görüntüsünü seviyoruz para bahane O da tabii ki çok çok önemli çoğu kadının sadece paraya odaklı olduğunu da biliyorum ama şurada bir gerçek kadın kendini böyle adamda daha güvende hissediyor çünkü erkekler kendini öz güvenli böyle hallerde bulduğu için kadına da bu şekilde hissettirdiğinden kadınlar da erkekleri Bu yüzden böyle seviyor tabii buna güvenip fiyasko yaşayan adamlarla dolu onu da sen seçeceksin artık
10 Yorumla
+1 yılBu haddiyatcilicik cok artti ve normallesti pek anlayamiyorum.. Arabasi olsun zengin olsun bana sunu alsin. bunu alsin.. bana pek normal gelmiyor!
Benim icin önemli olan benim sartlarima yakin olsun.. uyum acisindan iki taraf icinde sorun olmaz.10 YorumlaÇok şükür arabam çok iyi de buna değer verenler benden şöyle fersah fersah uzak olsun inşallah amin.
13 YorumlaÜlkede GDOlu ürünler yediklerinden beri, insanlarin hayat algisida degismis.
Yuvanizida arabaya kurun!
Cocuk odasinada gerek yok, bir koltukla ucuza kapatirsiniz.
Müzigi acinca, yatak odaniz yani arka koltuk, birden disco olur
İlişki bittiğinde yani sevgilin sana depmeyi vurdugunda babanlara otobüsle gitmek zorunda kalmazsin,
seni evinin ön koltugunda, babanlarin evinin önüne birakir
😬🤔00 Yorumla
+1 yılArtık böyle şeylere önem vereceğim 😄 parası , arabası olsun köle gibi kullanmak lazım bankamatiğim olmalı. Bana şunu bunu almalı sürekli yoksam olmaz djfndj
20 YorumlaArabalar konusunda 312 cevap paylaştı. İnsanın kendisinin bir arabası olmalı, başkasının değil…
50 YorumlaTabiki avantaj benim arabam var evimde var ama hayatımda yanımda sevebileceğim bir kadınım olsa ona neler yapardım ama sevemiyorum kimseyi tanışıyorum ondaki özellikler bana ters oluyor sonra güvenemiyorum kimseye nedense ama insan yanında bir nefes istiyor her anında yanında olacağı kadınım demeyi hiçbir zaman onu bırakmam yeterki seveyim
00 YorumlaBenim varda ne işe yarıyor 😂😂 öğretmen evinden okula okuldan öğretmen evine 😂 gidip geliyorum 😂😂😂😂😂 arada bir il milli eğitime ve Gençlik ve spor il müdürlüğüne gidiyorum 😂
02 Yorumla
+1 yılÇok yaklaşmayın değeri düşmesin hanfendi
02 Yorumla- +1 yıl
kıskanç.
Olmaması lazım ama işte bazı kızlar da önemliymiş yorumlara bakılırsa
10 YorumlaBuluşulduğunda metrobüs otobüs derdiyle uğraşmamak adına şahsi araba olması güzel olur. Metrobüs bayağı sıkıcı bir şey
24 Yorumla- +1 yıl
Motosiklet
- +1 yıl
Tofas hacimurat nasil
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet hemde çok avantaj.
ben hani cinsellik için söylemiyorum bunu.
benim ailem baskıcıdir mesela zar zor buluşuruz. ve yakalnmaktan korkuyorum. dışarda cafede falan olmuyo yani. arabası olsaydı bizim için baya iyiydi22 Yorumla- +1 yıl
otobus dolmusla olmaz reklam olmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yıle biz ne diyoruz
+1 yılBir İlişkide arabanın olması eğer avantaj olacaksa o ilişki olmaması daha fazla avantaj bence
Ben para harcayacağım bir şeye para vermemeyi tercih ederim 2 tane evim olur ek param olursa o zaman alırım
Onu da Türkiye'den almam yurtdışından alırım 6 ay aralıklarla değişirim00 Yorumla
+1 yılErkekler canım canım öyle olan kızla bilmem ne diyor. Abantaj tabi bunun paragözlükle ilgisi yok rahat gezersin, arabada rahat edersin ev yoksa alanın olur
01 Yorumla- +1 yıl
Modeli onemli mi tofas hacimurat falan nasil
Bazı kadınlar için araba çok önemli ama senin bu Pp ne böyle Şeyda bu kadar tatlı olmak zorunda mısın 😅
02 Yorumla
+1 yılArabanın rahat olduğu ortada bence sadece araç olarak görülmeli. Araba kalıcı olamayabilir. Satmak zorunda da kalabilir. Bence pek mala mülke güvenmemek lazım.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki avantaj hele ayrıca motoru varsa yazın oooh daha iyi. Kendi evi varsa zaten kaçırma evlen. Miras kalacak mı o da önemli. İstinye'de 2 dönüm yer kalsa fena mı
00 Yorumla
+1 yılBana göre hiç önemli değil heryer araba dolu zaten önemli olan sevmesi sadece çok sevmesi olurdu
30 YorumlaBenim varsa onunda olmalı sıkıntı oluyor kendimi kız gibi hissetmıyorum denge esas
16 Yorumla- +1 yıl
E benim 8 tane var onunda 8 olsun o zaman benim 13 evim var onunda olsun bu düşünce yanlış belki durumu yoktur belki bazı insanlar hayal ile yaşıyor 💞
- +1 yıl
Var benim
- +1 yıl
Ama gerçekten bu sorun değil sadece merhamet benim istediğim saygı sevgi bak bu 3 ü olduğu zaman dünyanın en mutlu insanıyımdır
- +1 yıl
Okey
Böyle sorular ve evet diyen cevaplar yüzünden birçok erkek özgüvensiz yetişiyor
11 Yorumla
+1 yılİlişkide bilmemde kendi yaşantımda şart çünkü her canım sıkıldığında bi yerlere gitmek için kimseye minnet etmem
10 Yorumla- Arabalar konusunda 534 cevap paylaştı.
u +1 yıl2 tane arabam var biri range rover, 2 tane de motorum var
Bi sevgilim olacaksa mutlaka arabası olmalı :)
11 Yorumla- +1 yıl
Motorun güzelmiş
+1 yılbundan varsa cok avantajlı
10 YorumlaO maddesel seylere onem veren kizlar icin gecerli oluyor ama is tanidiktan sonra gercek kimlikle ya da yuzle karsilasinca o arabanin onemide kalmiyor bunuda anlamalari cok gec oluyor maalesef
20 Yorumla
+1 yılSağ koltuk prensesliği sevenler için evet ama benim için ne avantaj ne dezavantaj çünkü aktif sürücüyüm😁😇
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmayanla da olduramadik olanla da olduramadik he olan mesela gelip alırdı beni giderdik taaa ebesinin körlerine olmayanla daha çok yorulurduk olursa daha iyi olur bu saatten sonra alıştık bir kere 😂
00 Yorumla
+1 yılEğer kız araba istiyorsa sktrsn gtsn alsın arabası olmayan erkek değildir diyen kzıında kitabını skeym
00 Yorumla
+1 yılÇoğunuz için önemli. Gerçi haksız da değilsiniz özellikle İstanbul'da yaşayan insanlar için kesinlikle araba şart.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMekan problemi varsa en azından ağzına falan vereceği bir yer olur.
53 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç senin seksi şey ☺️
- +1 yıl
afıyet olsun der sonrada
- Arabalar konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılAvantaj değil aradığın kişiliğe bağlı karakter arıyorsan arabanin bi önemi yok ama cakayim diosan arabaya gelen cok var 😂
00 Yorumla Araba sahibi olmak iyi bir şey arabasızlık çok kötü sadece sevgili durumları için değil genel hayat olarak düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence onemli, cok konforlu, yagmurda gidecek yer olmasa bile arabada takilirsin, ilk opus ilk yakinlasma hep arabada baslar.
31 Yorumla- +1 yıl
eeskıden apart mı vardı dimi :)
Arabam var yok diye bir kız beni sınıflandırırsa hayatımda yeri olmaz
10 Yorumla
+1 yılArabası olan bir insan olmak mükemmel bir artı puan olur kadında da, erkekte de.
12 Yorumla- +1 yıl
Hacimurat tofas da olur mu
- +1 yıl
Aynen.
+1 yılYok önemli olan ilişki yaşadığın kişinin sadık güvenilir olması
10 Yorumla
+1 yılErkeğin arabası olması her zaman avantaj dır.
10 Yorumla
+1 yılSeven her türlü sever bence ya illa arabası olmak zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılArabayla haram isteğini yapabilirsin zaman sorununu çözersin
00 Yorumla
+1 yılÖyle hayat mamat meselesi değil ama olsa güzel olur
00 Yorumla
+1 yıltabii, özellikle de geniş bir arka koltuğu varsa 😂😂
00 YorumlaMaddeye değer veren basit kadınlar için değerlendirince... Evet avantaj
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan var, motor yağı döküp sevişirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBanane onun arabasından bana kendisi lazım 😅
00 Yorumla
+1 yılHer zaman avantajdır, hiçbir şeyin olmasın araban olsun.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin kadının diye ayrım yapılması bence biraz menfaate kaçıyor
00 Yorumla
+1 yılBir de şöyle güzel bir spor arabası varsa tadından yenmez … bi yerden bi yere otobüsle mi gidicez?
00 Yorumla
+1 yılAraba sevdası çok olan kızlar arabam olsa da olmasa da benden uzak dursunlar isterim 🙂
00 YorumlaArabam oldu olalı ciddi bir ilişki yapmadım. Avantaj olan bir kızla da yapmam.
00 Yorumla
+1 yılAvantaj olabilir bazı konularda tabiki en basiti yollarda sürünmezssiniz bir yere giderken.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 331 cevap paylaştı.
s +1 yılAvantaj ama şart değil benim zaten arabam var, onda olmasa da olur
01 Yorumla- +1 yıl
Çok iddialı güzel düşünce
+1 yılSizin malınıza aşık olan malınız bitince aşkı da biter
00 YorumlaNerdeyse her sevgilimin arabası vardı ama asla binmedim ve umrumda olmadı çünkü prensip meselesi
00 YorumlaArabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arabam olduğu zaman, birini bulursam buraya yazarım 😂
00 Yorumla
+1 yılİlişkiyi bilmem ama ben markete bile arabayla gidiyorum, o kadar önemli...😂
00 Yorumla- Arabalar konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılGenel kanı o yönde.
Arabası olmayan erkekle olmaz diyen çok.00 Yorumla
+1 yılAvantaj ya da dezavantaj olabilecek bir unsur değil gözümde.💁🏼♀️
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler