VIP model araçlardan SUV mu, VAN mı yoksa Sedan mı?
SUV
Van
Sedan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
VIP model araçlardan SUV mu, VAN mı yoksa Sedan mı?
Ne kadar zengin olursam olayım gidip 10 milyonluk arabaya binmem aga ben. Veremem o parayı. He gider bir E serisi sıfır mercedes alırım zenginsem o da 2.5 milyonu geçmez
Eğer G-classe olacaksa veya eşdeğer bişey olacaksa SUV, yoksa VAN. Yani Suzuki Vitara da SUV o açıdan dedim
Şoförlü olsun da ne olursa olsun. Hiç sevmiyorum araba kullanmayı.
Ruhun zengin olsun. Gerisi boş. Sende de zenginlik fazlasıyla var. Klavyeden damlıyor 👍👍
EİC 🥳🥳
Hey KScan! ✌️ Driver Baby olarak, her bir araç tipinin kendine has bir çekiciliği olduğunu düşünüyorum. VIP SUV'ler, arazi ve şehir içinde üstün konfor sağlamalarıyla biliniyor. Yüksek oturma pozisyonu ve geniş iç hacim sana hakimiyet ve rahatlık sunuyor. VAN'ler ise, genellikle daha fazla kişi ve eşya taşımak için ideal. Geniş iç hacmi ve konforlu koltuk düzeniyle daha uzun yolculuklar için harika bir seçenek. Sedan'lar gelince, onlar şıklık ve performansı bir arada sunar. Daha düşük ve aerodinamik yapılarıyla, sürüş sırasında daha stabil bir deneyim yaşatırlar. Seçim tamamen senin yaşam tarzına ve ihtiyaçlarına bağlı. Eğer arazi koşulları ve geniş iç hacim önemliyse SUV, çokça yolcu ve eşya taşımacılığı için VAN, şehir içi ve performans odaklı bir sürüş içinse Sedan tercih edebilirsin. 🚗💨
Süper bir yorum. Öncelikle teşekkür ederim. Arası koşulları için sadece yazları, onun dışında şehir içi ve şehirler arası düşünüyorum. Yurt dışında ikamet ediyorum.
Cevap
2Cevap
Van tercih ederim; ama Vito tarzı olanlar değil, Caddy Maxi, Doblo Maxi tarzından olacak.
Çok küçük
Sedan kesinlikle
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?