Hangi araç tipini tercih edersiniz ben sürüş anlamında sedan daha çok hoşuma gidiyor sizin hangi araç hoşunuza gidiyor?
Sedan
Suv
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi araç tipini tercih edersiniz ben sürüş anlamında sedan daha çok hoşuma gidiyor sizin hangi araç hoşunuza gidiyor?
İkisi de değil. Şu anda Hatchback kullanıyorum. Evlendikten sora Station Wagon, MPV, Doblo, Fiorino tarzı hafif ticari araçtan birini alacağım.
Bagaj takıntım yüzünden sedan araba sevmiyorum. Tatile giderken, eşyaların %25-%35 arasında arabanın içine yığılıyor ve bu görüntüyü kendime bile yakıştıramıyorum!!! SUV'ı ise annemin yüksek arabalara binememesi ve park ederken veya dönüşlerde ön sağ köşeyi iyi tutturamama takıntımdan dolayı tercihimde değil. Çok geniş görüş açışı varmış diyenlere inat, sağ ön köşeyi uzun burnundan dolayı göremiyorum. Sonra da bilmeden ezince; en kötü Tofaş Murat 131, en lüks Lamborghini sahibi mi olacağım? Alırsam köyde kullanmalık Suzuki Jimny alırım daha iyi. Onu traktör, ATV, Pick-up yerine kullanırım.
Hatchback kullanıyorum yakıtı gayet iyi. Ama tek eksi noktası bagaj hacmi çok küçük bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum.
Bu sebepten suv benim tercihim olurdu. Zaten ilerleyen zamanlarda hedefim suv almak.
Cevap
4Cevap
Sedan
Yüksek araba sürmek daha zevkli minivan🤪😂👍
Arabadan arabaya değişir bazen sedan daha hoş gelir ama bi noktada yetmez o zamanda suv olur.
Cabrio
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?