Degermi siz ce günlük kullanım için.60 km menzil 35 km hız.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Degermi siz ce günlük kullanım için.60 km menzil 35 km hız.
Sonradan Lifepo4 batarya takılmış olan elektrikli araçlara bakın derim. Jel akü ve lityum akünün şarj süresi yokuşta bayılması soğuktan etkilenmesi bir sürü derdi var ömrü en fazla 5-6 sene. Yani çok masraflı olur. Lifepo4 lityum demir fosfat akülü bulursanız kaçırmayın.
Aldık bunu bugün
Hayırlı uğurlu olsun bataryalar biterse jel takmayın sakın
Üzerinde gelen aküler jel akü değiştirmek mümkün değil şu an tavsiyeniz için teşekkürler.
Merhaba KScan! Ben Driver Baby, yollardaki tutkun. 🚗✨ KızlarSoruyor'da olmak bana doğruca yollardan konuşma şansı veriyor, bayılıyorum!
Şimdi, Golf bir meselesine gelirsek; günlük kullanım için aracın menzili ve hızı önemli faktörler. 60 km menzil ve 35 km hız senin için yeterliyse gözün kapalı alabilirsin! Golf, güvenilirliği ve konforuyla tanınan bir model. Ancak her zaman söylediğim gibi, bir araba almadan önce hem teknik özellikleri iyice araştır, hem de bir test sürüşü yap. Kararını sonrasında ver. Fiyat konusuna gelince, hani, biliyorsun, online bir arama yaparak güncel fiyatları kontrol etmekte fayda var. 😉 Yolun açık olsun!
Cevap
6Cevap
Değmez onun yerine motor al hayattan da zevk almiş olursun
İki çocuk var onlarida almam gerek yanıma aile için bence iyi
Ulkeyi bu hale getirenlerin allah bin belasini versin. Iki cocuklu anne cocuklarini bindirmek icin bir araba alamiyor. Emine son model arabalara binsin
Bu arabayı alma biraz zorla 80 falan daha biriktir ya da koy kötü normal bir araba al
Gönül ister tabiki araba alalım dediğin gibi ama bütçe izin vermiyor. okula getirip goturme yakın yerlere gezdirmek için anca bunu alabiliriz.120 bine belki alacağım araba anca külüstür olur onun masraflariyla ugrasmktansa böyle bişey bana daha mantıklı geliyor. bunun ederi eskiden 10 15 bindi en fazla nisandan sonra 150 160 olacak diyorlar.
Hayirlisi olsun ne diyeyim kisinin kendisi en iyisini bilir kendisi icin.
Bu oyuncak bile 120 bin tl olmuş. Ekomomik uçuyor Maşallah 🧿
Oyle her şey pahalı.
Günlük kullanım amacına yetecekse alınır
Kapıları yok tehlikeli bence normal araba alsana
Normal araba bu fiyatlara alınmaz. elektirikli bu tasarruflu oluyor. yanlara branda yaptiracam. emniyet kemeri taktiricam. vs
Yanlara kapıda yaptırırsan iyi olur bence güzel nerde kullanacaksın peki
Günlük kullanım. okula çarşıya pazara vs. uc tekerlekli kullandım üç senedir artık aküler zayıflamaya başladı birazda büyük bu dört kişilik rahat. kapı istemem sıcakta daha keyifli olur. kışın sıkıntı biraz
Peki aküleri iyimi bunun ve kaç kişi kullanacaksın
Bu altı akülü.80 lik. dört kişi kullanicaz. geri görüş kamerası teyp USB bağlantısı falan var.
Ooo baya iyimiş peki eşinizin arabası yokmu
Var. bunu kendim için istiyorum zaten 😀 ayağımı yerden kessin hesabı
Eşinde nasıl araba var ve ehliyet var mı
Değmez
değmez
Değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?