1,5TSI 150hp araç ve şeklide güzel az km iyi bi araç gibi duruyor ama fiyatlar biraz pahalı geliyor bana şu dönemlerde para mı oraya yatırsam mı diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir.
Güncellemeler:
24 gü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Var evet ama boş paketleri var onlarıda düşündüm
Golf ya da bu bahsettiğim sıfır tercihlerde mantıklı tabi nihai karar senin. Şimdiden hayırlı olsun.
eyvallah sağolasın
km yüksek çoğunlukla ve temizi zor bulunur
Acele etmezseniz ve güzelce bakarsanız 250.000 TL ye düşük km araç temiz araç bulursunuz. O bütçe C segmenti araca verilmez.
geçti o kazı işleri btc si olanlar kazanıyor oda önceden alanlar
Eteryum şu an en çok kazılan para ve millet deli gibi madencilik yapıyor 100 Bin tl sermayem olsa sistemi kurardım.
tamama kardeşim kur sen sistemini
yine 7,5 reis araba knforlu leon boş araç
Yeni leonu diyorum ama eskisi tabikindaglar kadar fark vardi. Yeni leonu cok iyi yapmislar
tipi güzel ama yine golf olamaz
Canlida gormeni oneririm. Bende diyorum bende golfun ustune tanimam. Golf 8 bundan iyidir ama yeni leon golf 7.5 a gore gercekten cok daha iyi. Bide benim icin onemsiz kisim olsada donanim olarakta cok daha onde. Yaya algilama anahtarsiz calistirma digital ekran vs..
Bide 231 bine sifir araba aliorsun
bende öyle o paraya bmwler almak varken golflerden gözümü alamıyorum ve hepte gözümün önüne geliyor trafikte
Bendede o oluyor ya. Akılda o olunca göz direk onu görüyor. Erkek arabası diyorlar genelde ama kadın kullanıcıları da görüyorum
kadın kullanıcısıda fazla zaten ve çokta yakıştırıyorum ben
Evet güzel cidden
Aynen katılıyorum sana bu arada takip attım bakarsın
Bi yaz istersen bana @minikkladyy
Ne için
Seçtiğim bi kaç golf var onları atarım sana fikir alış verişi için