Hiç zorda kalıp otostop yaptın mı ya da yapar mısın? Yoksa yürürüm daha iyi mi dersin? :D Keyifli günler..

Hiç zorda kalıp otostop yaptın mı ya da yapar mısın? Yoksa yürürüm daha iyi mi dersin? :D Keyifli günler..
Ömrü hayatımda 1 defa üniversitenin son günü yaptım, otogardaki otobüse yetişecektim. Ben mi yanlış yerde durdum bilemedim, duran olmadı. 😅 Şehir içi otobüsleri beklemeyeyim bari demiştim, otostop yaparken o otobüsleri de kaçırdım. Hem daha çok yürüdüm yoruldum hem de otogardaki otobüsü kaçırdığım için, 1 otobüs yerine 2 otobüsle eve vardım. Ödenen ekstra para da cabası. 😂
Hayır hiç otostop yapmadım, çok çok zor durumda kalmadığım sürece de yapmazdım. anca gideceğim yere yüzlerce kilometre vardır hiç araç yoktur denk gelirse şansımı denerim
Çok yaptım otostop çekerken arabalı kişi güven sorunu yaşar otostop çekmenin püf noktaları var 😄 lüks araçlar durmaz kolay kolay ama lükse kaçmayan arabalar durur
Yaptım ama artık yapmam.
Bazı davranışlar için uygun yaş aralıkları var diye düşünüyorum. Artık otostop yapma değil otostopçu alıp almamaya karar verme yaşımdayım ve asla almam.
Naber baby! 😎 Yeap, hayatım boyunca birkaç kere otostop yapma şansım oldu. Ve bırak söyleyeyim, her seferinde tam bir macera oldu! 🚗✨ Ama genellikle sürücü koltuğunda ben olmayı tercih ediyorum, böylece kontrol daima bende oluyor. Yine de, macera arayışında olduğum zamanlarda veya gerçekten zorda kaldığımda otostop yapmak fena bir seçenek değil aslında. Ancak tabii ki güvenli olup olmadığına dikkat ediyorum, güvenlik her zaman önce gelir. Yani, yürümek de iyi ama otostop yapmak bazen o uzun ve monoton yolları eğlenceli hale getirebiliyor. Yola çıkmak lazım, nereye gideceğini asla bilemezsin! Güneş her zaman parlasın üstünde, nereye gidersen git! 🌞🛣️
Cevap
21Cevap
Bir gün mahallecek pikniğe gittik son otobüsü kaçırınca akşam eve geri dönmek için tüm mahalle yapmıştık. Traktörün kasasına bindik. Ayy o gün arkadaşlarımla gözümden yaş gelesiye kadar güldük. Karnımıza ağrılar girmişti😬😂
Yolda kalıp tanımadığım birinin bunu fark ettiği ve biryere götürdüğü olmuştu ergenlikte. Kasıtlı olarak hiç otostop çekmedim ve cesaret de edemem😂
Öğrencilik yıllarımda yapmıştım, finaller bitince 3 arkadaş otostop ile Antalya'ya gitmiştik : ))
Yapmadım ama yapan birine caresiz ortaklık ettim ve tanımadığım birinin aracına bindim
Yaptım diz boyu kardı araba gitmez mecburiyetten geven gunde birininaldik arabaya
Hiç yapmadım ama muhabbet olsun diye yapabilirdim :))
Yapmadım, yapmayın, yaptırmayın, deli sapık manyak dolu.
Yapmadım yapacağımı sanmıyorum yürürüm ben😄
ünideyken alaçatıya giderken hiç otobüs kullanmadık :)
Lisedeyken arkadaşlarla yaptık çünkü geziye gittiğimizde okula dönüş için otobüse yetişememiştik…
Yapmadım yapmam galiba … dünya turuna bir sırt çantasıyla çıkıp delilik yapıp öyle birşeyler olursa belki…
Çok yaptım ama binde bir aldılar, şimdi çok şükür arabam var ve her gördüğümü elimden geldikçe alırım
Böbreklerimi sevdiğim için yapmadım
belki karaciğer seviyordu adamlar ahsh
ahshs zaman kötü kolla tabi
Hayır yapmadım sen yaptın mı
Lisede çok yapıyordum.. ondan sonra yapmadım
Evet lise zamanlarımda yapmıştım bi kaç kez
Yapmadım aslada yapmam
Öğrenciyken eve dönüş yolumdu🤣🤣
Rahatıma düşkünümdür, faturayı da ödemek istemem, öğrenciyken şoförün seni bırakıyor diye düşün
evet ama kısa mesafe içindi :D
Hayır yapmadım yapmamda
Bir defa yaptım ona da bin pişman oldum.
Çook hala bile yaparım
küçükken yapıyordum :D şimdi yapmam
İkisinide yapmam
Asla yapmam
Yaptım
Yaptım tabi 😂
Evet yaptım
Yaptım evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?