Arkadaşlar hiç otostop çektiniz mi? Çektiyseniz nereye gittiniz? İlginç bir anınız var mı? Ben ankaradan İstanbul’a gitmiştim bir arkadaşımla. Güzel ve heyecanlı bir deneyimdi 😇

Arkadaşlar hiç otostop çektiniz mi? Çektiyseniz nereye gittiniz? İlginç bir anınız var mı? Ben ankaradan İstanbul’a gitmiştim bir arkadaşımla. Güzel ve heyecanlı bir deneyimdi 😇
Hiç tek çekmedim zaten çok tehlikeli olur bir kaç kez sevgilimle çekmiştik ama şimdi onun anısını anlatmak istiyorum “ boş ver beni mühim değilim” diyerekten :
Şimdi bu 17-18 yaşlarındayken Teoman’ın İstanbul’da ki konserine gitmek istiyor Teoman’ın da en hit zamanlarıymış Karabük’ten İstanbul’a otostop çeke çeke gidiyor ama hiç parası yok konsere gidecek oradaki güvenliklere yalvarıyor böyle geldiğini anlatıyor bir şekilde giriyor içeri. Ama yetmiyor tabi adam deli 😀 önlere doğru sıvışıyor sahneye doğru atıyor kendini güvenlikler tutmaya çalışıyor ama Teoman izin veriyor sahneye çıkıyor sarılıyorlar sahnede Pamela da varmış o zamanlar Papatya şarkısını beraber söylerlerdi Pamela’ya da sarılıyor kadın terden sırılsıklam öyle coşkulu şarkı söylüyormuş. Teoman’la konuşuyor “ O albümünü çok severim sende oradaki şarkıların hepsini söyledin Kardelen şarkısı dışında ama " diyerek etkiliyor Teoman’ı. Teoman’dan da deri ceketini istiyor onu da almayı başarıyor ❤️.
Tam bir deli 😍
Vay be güzel anıymış vala 😇
Sonra yine olur kimbilir 😇
Emek var emek 😇
Yanımda erkek kardeşim vardı 2 yıl önce çekmiştik. İstanbul’un bir köyünü gezmeye gitmiştik. Otobüs saati biteceğini tahmin edemeyip kalakalmıştık. O olmasa yapamazdım sanırım. Farklı bir deneyimdi benim için güzeldi bence 😅
O ne ki? Arabaya böyle yapmakmı? Hızlı kullanmak mı? Hayir hiçbirini yapmadım😅
Yok tanımadığın bir arabaya binmek sizde ne demiyor bilmiyorum ama vardır elbet 😇
Ben o kadar orada kaldım hiş görmedim ama bak
Hayır yahu otostop yapan insanları
Cevap
2Cevap
Minibüs gelmiyordu bir türlü biz de şakasına çekelim dedik arkadaşımla araba durunca azıcık kalp krizi geçirmiştik😂😂 onun dışında olmadı
Binmediniz dimi 😂
Bak ya hem durdur sonra bir de adam suçlu olmuş 😂
Yani o da doğru bak tipler fenadır gözümün önüne geldi 😂
Haklısın iyi kurtulmuşsun 😂
Hayır hiç yapmadım... İnsanlara güvenmek benim için zorken tanımadığım birinin arabasına binmedim. Kimin ne olacağı belli olmaz sonuçta jdjdj
Boşa iki kişi binmiyorsun 😂
İster iki kişi ister bin kişi jdjrj İnsanlara kolay kolay güvenmem. Emin ol biri sana bir şey yapacaksa yanında arkadaşın varkende yapar. Tot*yu kolla 🤣🤣 Çokta güvenme insanlara :d
Hahaha insanlar aslında o kadar kötü değil ya bence 😂
Hepsi olmasada çoğunluk öyle maalesef... Dikkatli olmak gerekiyor 😅
Bu devirde otostop mu çekilir ya, hemcinsine hallenenler varken beni direkt aşağı çekerler 😂
Hahahah o yüzden iki kişi gidiyorsun ya 😂
Yok Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Bizde bu şans varken 😂
Yürüyüş ya mis gibi şu yokuşu çıkalım bi jsjss
Bence başarırmıyız sanmam 😂
Oturur dinleniriz aaa sus buda jsjs
Sustum sustum 😂
Hayir asla... cok korkarım
Hayır :)
Sosyetik kızımız onunla mı uğraşacak 😂
Bu devirde otostop mu çekilir ya, canımızı yolda mı bulduk 😃
Sana dokunacak adam pişman olur 😂