Arabalar Eviniz arabanız işiniz var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evin kira mi? Araban var mı? İşiniz var mı? Olması gereken şeyler sizin hayatınızda var mı? Eviniz arabanız işiniz var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. 2016 model 2+1 dairem, 2001 model küçük bir arabam var. Memurum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. hiç biri yok bende 0 0 Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok Şükür Annem Ve Ablam Başımda, Evim Arabam Yok Olması Gerekenler Yanımda Ve İşimde Var Çok Şükür Muhasebeciyim 0 2 Yorumla fafur +1 yıl Adamsın. Şu kurduğun cümleyi, gönülden söyleyen insan sayısı azaldı. Yorumla ByMusty007 +1 yıl Eyvallah 😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Artık insanların mal varlığı sorulmaya başlanmış shdhd hayır ama babamın var ne istersem alır 😏 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evim arabam yok, iyi bir işim ve kariyerim var, çalıştığım parayı yemekle meşgulum. 0 0 Yorumla
akbilsizgeçme Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Arabam, evim ve işim var. Çok şükür. 2 tane de çocuğum var. 0 0 Yorumla
kizilmelek11 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl ailemle kalıyorum arabamdan başka bir mal varlığım yok ahhahqhsha 0 0 Yorumla
cokuzunbirnick Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olması gereken şeyler benim hayatımda henüz yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aga be bende aynıyım maalesef Yorumla cokuzunbirnick +1 yıl Ümidimizi kaybetmeyelim aga, elbet toparlanır yaşarız bu hayatı. Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İşim var araba da olacak ev henüz yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Koca arıyorum de açık açık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Koca aradığım falan yok ülkede insanların ihtiyacı olan şeyler olduğu için açtım bu soruyu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
2016 model 2+1 dairem, 2001 model küçük bir arabam var. Memurum.
hiç biri yok bende
Çok Şükür Annem Ve Ablam Başımda, Evim Arabam Yok Olması Gerekenler Yanımda Ve İşimde Var Çok Şükür Muhasebeciyim
Adamsın. Şu kurduğun cümleyi, gönülden söyleyen insan sayısı azaldı.
Eyvallah 😊
Artık insanların mal varlığı sorulmaya başlanmış shdhd hayır ama babamın var ne istersem alır 😏
Evim arabam yok, iyi bir işim ve kariyerim var, çalıştığım parayı yemekle meşgulum.
ev araba iş güç hepsi var e bırak bu yaşta da hepsi olsun
Arabam, evim ve işim var. Çok şükür. 2 tane de çocuğum var.
ailemle kalıyorum arabamdan başka bir mal varlığım yok ahhahqhsha
Olması gereken şeyler benim hayatımda henüz yok.
Aga be bende aynıyım maalesef
Ümidimizi kaybetmeyelim aga, elbet toparlanır yaşarız bu hayatı.
İşim var araba da olacak ev henüz yok
Allahın verdiğine şükürler olsun
Var ne yapcan
Koca arıyorum de açık açık
Koca aradığım falan yok ülkede insanların ihtiyacı olan şeyler olduğu için açtım bu soruyu
Şükür var
Var şükür
Var şükür
Napcan?
Hepsinden 2 tane
Çok şükür