Ben her zaman Mercedes diyorum.
Mercedes
Audi
BMW
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mercedes konfor olarak çok ön plandadır, bu iki markaya göre.
Audi ise Konfor ve Performansı ortalama düzeyde tutar, eşit dağıtım yapar.
BMW ise daha ciğerli araçlar üretir ve performans daha ön plandadır. Haliyle motor daha erken yıpranır ve nispeten daha sorunlu bir markadır.
Cevap
1Cevap
Bu üçlü arasında seçim yapmak zor ve zaman zaman fikirlerim değişebiliyor ama sırasıyla:
Audi > Mercedes > BMW
Bende eskiden Audi derdim fakat mercedesin 98 model E320 ya da CL 55 gibi gibi (çoğaltılabilir bu modeller) modellerini görünce gerçekten bu adamlar bu işi yapmış diyorum. Her zaman klas olan düşük model olsa bile eskimeyen bir marka Mercedes.
Mercedes aralarındaki en büyük firma olabilir belki de. Bir sıralama yaptım ama benim için de pek bir geçerliliği yok. Ben çoğu zaman yenilikten yanayım söylediğin arabaları pek bilmiyorum ama gt 63s e, gt63 coupé falan aşırı hoşuma gidiyor
Alma imkanın var mı onları 😂
Hedeflersem bir tanesini alabilirim. Şansım olursa birkaç yılda alırım ama olmazsa çok uzun sürer almam. Hedef de belirlemiyorum çünkü heves ettiğim araba sayısı o kadar çok ki
Anlaşılan sende arabaları seviyorsun baya
Alırsan bi tanede bana alsana 😂
Evet baya hem de. Beraber büyüdüğüm kuzenlerim hep erkek olduğu için ben de arabalarla vs büyüdüm. Küçük yaşta araba ve traktör kullanmayı öğrendim falan. İlkokul yıllarımda zorbalanmasam şimdiye yarış pilotu olurdum
Biz forzadan devam 😬
Arabayı anlarımda traktör ne alaka abahshxhx
Ajxhwjxhhshs sonradan şehirli olunca olabiliyor öyle
Nerde yaşıyorsun ki şu an
Yıllardır S serisi kullanıcısı olarak tabi ki Mercedes diyorum
Audi ve BMW
Benim inadıma mi yavrum jdjdjxjd
İlerde sana araba alırsak inadına mercedes alcaz o zaman 🤷
Sensin yavrum
Olur yavrun olayım senin nsjdhdhx
Yavru öküz
Yoo öküz değilim gayette nazik kibar romantigim baksana