Arabalar Arabacı kadınlar itici mi gelir yoksa ilgi çekici mi? FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Arabacı kadınlar itici mi gelir yoksa ilgi çekici mi 🤔#Arabalar Arabacı kadınlar itici mi gelir yoksa ilgi çekici mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Oje süren erkek ne kadar çekiciyse o da o kadar çekicidir sanırım 🤔 çekici bulan erkek biseksüeldir net. 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İtici olmasa da ben araba konuşmak isteyeceğimi pek sanmıyorum. 1 0 Yorumla
aşkkadamıı0 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fena olmaz beraber yağına suyuna tekerleğine bakmak 2 0 Yorumla
akbilsizgeçme Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl İlgi çekici oluyor çünkü kadınlar hep belirli kalıplara sokuluyor. Dolayısıyla erkeklere atfedilen bir şeyi kadınlar yapınca ilgi çekici hale gelir. 2 0 Yorumla
EsrarengizKasap12345 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bu durum beni olumlu ya da olumsuz etkilemez 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 856 cevap paylaştı. Bana hemcinslerim çekici gelmiyor :D 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşim olursa çekici gelir tabi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oje süren erkek ne kadar çekiciyse o da o kadar çekicidir sanırım 🤔 çekici bulan erkek biseksüeldir net.
İtici olmasa da ben araba konuşmak isteyeceğimi pek sanmıyorum.
Fena olmaz beraber yağına suyuna tekerleğine bakmak
İlgi çekici oluyor çünkü kadınlar hep belirli kalıplara sokuluyor. Dolayısıyla erkeklere atfedilen bir şeyi kadınlar yapınca ilgi çekici hale gelir.
Bu durum beni olumlu ya da olumsuz etkilemez
Bana çok havalı geliyor
Bana hemcinslerim çekici gelmiyor :D
Eşim olursa çekici gelir tabi
Kimine itici kimine çekici
Neden gelsin ki